Колготи та панчохи жіночі

Добір за параметрами
Всього 866
Ціна
Від
до

Оздоблення та прикраси


Артикул














































































































































































































































































склад
















































































Кількість в упаковці

Кількість кишень



Вид джинсів

Температурний режим

Кількість пар у наборі

Довжина по кроковому шву


Щільність тканини



Категорії

Декорування

Країна виробник

Країна реєстрації бренду


Штрих код































































































































































































































































































































































































































































Країна-виробник товару


Код виробника

Особливості тканини

Розмірна група


Ціновий сегмент

Особливості крою

Розмір (")

Розмір/Колір

























































































































Довжина джинсів/брюк

Цвет/Размер/Объем



Фільтри
Показати ще 60 товарів

женские чулки фото Перші колготи та панчохи виготовляли з нейлону, через що вони збиралися складками на колінах та біля ступнів. Дискомфорт від носіння таких виробів можна лише уявити - панчохи швидко розтягувалися, не тримали форми та були недовговічними. Сучасні моделі жіночих колгот носити дуже комфортно через вдосконалення їхнього складу. Перед тим як зробити замовлення, зверніть увагу на те, з яких ниток вони виготовлені:

  • лайкра у відсотковому відношенні від 8 до 31% зберігає еластичність та пружність навіть після прання. Моделі з лайкрою 3D мають потрійне переплетення і чудово виглядають на ніжках
  • акрил чи штучна шерсть входить до складу теплих зимових виробів. Це м'які колготки з низькою ціною, які, на жаль, досить швидко втрачають зовнішню привабливість.
  • мікрофібра - переплетення великої кількості ниток робить ці колготки теплими та приємними на дотик. Міцні та еластичні вироби з поліаміду добре зберігають тепло, але коштують дорожче за інші моделі.
  • "Double covered" або колготи для чутливої шкіри - лайкра обертається подвійною поліамідною ниткою, через що не контактує зі шкірою і не викликає подразнень.

Вибираємо розмір колготок

Купуючи жіночі колготи дуже важливо правильно підібрати розмір. Занадто великий розмір буде сповзати, з'являться складки на п'ятах, колінах, одягнувши занадто маленьку, відчуватимете дискомфорт при використанні. Щоб вам було максимально просто вибрати відповідний розмір, виробники розміщують на звороті розмірну сітку. Такі самі розміри знайдете на сайті нашого Інтернет-магазину.

Традиційно один із головних жіночих аксесуарів виробляється у розмірі від 1 до 5, але нерідко можна зустріти і латинські позначки на коробці з колготами - XS, S, M, L, XL. Розмір демонструє співвідношення ваги та зростання жінки. Так, наприклад, найменша модель XS призначена для жінок зростом до 160 см та вагою до 55 кг. Якщо ваш розмір знаходиться на межі, то купуйте більше – у таких колготках ви повністю відчуватимете себе комфортно.

Як вибрати ідеальну модель

колготки женские фото

Практично всі якісні сучасні моделі мають ефект моделювання, а деякі вироби навіть оснащуються додатковим масажним компонентом. Сьогодні у продажу можна зустріти різні жіночі колготи, панчохи, проте купити з першого разу зручну модель вдається не всім. Ось на що треба звернути увагу у магазині:

  • наявність бавовняної вставки, яка з'єднує колготи. Модель з ластівкою носити куди приємніше, тому деякі жінки не одягають спідню білизну.
  • капронові із шортами візуально підтягують стегна, проте їх незручно носити з короткими спідницями та шортами. У такому разі краще вибрати саме панчохи
  • товщина гумки на поясі близько 3-4 см - гарант того, що виріб не сповзатиме
  • добре сформований носок на колготках дозволить уникнути передчасного утворення дірок та стрілок
  • щільність виробу в den - що менше, тим тонше колготи. Жіночі колготи щільністю понад 40 den призначені для зимового періоду.

Тепер поговоримо про колір. Якщо йдеться про колготки, то трапляються темні, а також тілесні варіанти. Панчохи можуть бути чорними, білими. Також популярні моделі із малюнками. Це може бути стрілка, леопардовий, рослинний принт, горошок тощо.

Купуйте якісні колготи, панчохи в «Я в шоці»

В Інтернет-магазині «Я в шоці» представлений величезний вибір матових та глянсових жіночих моделей за приємними цінами. Ми швидко доставимо вашу покупку до будь-якого куточку України.

У нас зможете купити не тільки колготи недорого, панчохи, але також додаткові аксесуари, наприклад пояс для панчіх.

« Я в шоці » піклується про вашу красу та зручність!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії