Комплекти нижньої білизни жіночі

Добір за параметрами
Всього 179
Ціна
Від
до

Комплектація

Бренд

Тип тканини

Застібка

Декорування

Особливості моделі

Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Кубок бюстгальтера


Обхват під грудьми

Група кольору

Розмірна група

Ціновий сегмент


Особливості крою



Фільтри
Показати ще 60 товарів

женское белье фото Жіночі комплекти білизни - це спідня білизна , товари наборами з двох і більше предметів, наприклад бюстгальтер та труси.

Комплект нижньої білизни жіночий: види та особливості

Існують десятки різновидів жіночої спідньої білизни: труси, бюстгальтери, комбінації, пеньюари, боді, колготки, панчохи, пояси, халати тощо. І щоб жінці не витрачати багато часу на вибір, вигадані комплекти, де трусики продаються разом із бюстгальтерами. Окремі предмети призначені для щоденного застосування, але є ошатна білизна для особливих випадків. Комплекти спідньої білизни можуть бути однотонними або принтовані, доповненими різними візерунками та декоративними елементами: вишивкою, гіпюром, стрічками, шнурками, стразами. Шиють такі речі з натуральних, напівсинтетичних та синтетичних тканин. На кожен день краще вибирати максимально натуральний виріб, безшовний або з м'якими плоскими швами для комфорту носіння.

Види комплектів жіночої нижньої білизни:

  • для повсякденного життя
  • ошатні
  • еротичні

Як вибрати комплект жіночої нижньої білизни

Вибір жіночої білизни – дуже відповідальний момент. Воно завжди має бути по фігурі, відповідати вашому розміру. При покупці комплекту слід звернути увагу на всі предмети одягу, щоб все було за розміром та високою якістю.

Не слід сподіватися на окомір - лише реальна примірка.

Не слід вибирати розмір більше чи менше, лише ваш.

Не рекомендується купувати модель «подешевше», адже ваше тіло заслуговує на краще.

При виборі бюстгальтера чашка не повинна перетискати, натирати груди або бути надто великою. Широка смуга під філіжанками - тактель - повинна щільно прилягати до тіла, не залишаючи слідів. Чим більше груди, тим ширшими і щільнішими повинні бути бретельки бюстгальтера. Труси повинні бути вашого розміру: маленькі стискатимуть тіло, великі можуть сповзати, викликаючи дискомфорт.

Синтетичний спальний комплект не підійде для щоденного використання, воно не дозволяє дихати шкірі і може викликати алергічні реакції.

Колір залежить від тону шкіри власниці комплекту. У нашому каталозі знайдете чорні, білі, червоні, сині, рожеві, сірі, подібні варіанти. Декор також справа смаку, тут важливо не переборщити.

З яких матеріалів виготовляють жіночу нижню білизну

комплект белья фото

Комплекти ліфчик з трусами шиють із натуральних, сумішових, штучних або синтетичних тканин. До натуральних відносяться бавовна, льон, шовк, шерсть. Вироби із цих тканин приємні до тіла, не викликають алергію, добре пропускають повітря. Також існують суміші: батист, атлас, гіпюр, мікрофібра, модал і мікромодала. Штучні волокна виготовляють із природної сировини, наприклад, деревини бамбука або евкаліпта. Синтетичні матеріали роблять переважно із продуктів нафтопереробки: поліамід, поліестер.

При пошиття часто використовують різні види волокон для посилення характеристик тих та інших. Найбільш популярний склад: 80% бавовни та 20% лайкри або еластану. Іноді еластичні добавки може бути всього 5-10%.

Де зробити замовлення?

Сучасні дизайнери постійно збільшують різноманітність моделей, тому класифікатори видають десятки різновидів. Кожна з них має свої характеристики, функції та матеріали. Вибір залежить від того, для якого випадку вона купується, тому кожна жінка будь-якого віку, типу фігури та статусу зможе поповнити свій гардероб новими гарними зручними комплектами і для щоденного використання, і для урочистих заходів, і для романтичних зустрічей.

Найкращі модні жіночі комплекти представлені в Інтернет-магазині « Я в шоці ». У нас знайдете комплекти для жінок із будь-яким типом фігури. Вартість товарів на віртуальних полицях вас приємно порадує.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії