Гаманці унісекс

Добір за параметрами
Всього 260
Ціна
Від
до

Гарантія

Вид шкіри за способом обробки


Розміри

Розташування

Спосіб нанесення

Країна виготовлення

Кількість відділень для купюр

Кількість відділень для кредитних карток


Розташування монетниці

Кількість відділень монет

Країна виробник

Оригінальність

Країна реєстрації бренду



Внутрішній матеріал

Тип фігур

Кількість відділень для карток

Напрямок подарунку

Размер в развернутом состоянии

Карман для монет



Фільтри
Показати ще 60 товарів

красивый кошелек фото Ваш вибір – карта чи паперові купюри? У будь-якому випадку, як то кажуть, «без грошей краще з дому не виходити». Скласти накопичене краще в надійний гаманець , щоб можна було не турбуватися про їхню безпеку, займаючись важливими справами. Якщо хочете придбати якісний виріб собі або в подарунок близькій людині, пропонуємо зробити це в нашому інтернет-магазині «Я в шоці».

Різновиди сучасних рішень

Базові види – це гаманець, портмоне. Гаманець - підходить чоловікам та жінкам, а портмоне є прерогативою чоловічого арсеналу. Відмінність чоловічого варіанту від жіночого у більш строгому дизайні, чітких лініях та відсутності декоративних деталей. Портмоне досить плоский аксесуар, а в деяких моделях зустрічається потайна кишеня на блискавці. Обов'язкова наявність кількох відділень для карток та паперових купюр.

Якщо порівнювати величину, то портмоне менше гаманця. Виробники часто доповнюють портмоне ременем на кнопці або зовсім залишають без застібки. Його особливість у вмінні складатися вдвічі чи навіть утричі.

Визначити жіночий гаманець можна за досить габаритними розмірами, 1000 та 1 відділення всередині, наявності блискавки або кнопки. А також за багатьма декоративними елементами і досить яскравим кольором.

Люди часто називають портмоне гаманцем – і навпаки. Це не зовсім правильно, адже це різні категорії, які, безумовно, перетинаються між собою. Так чи інакше з метою купити гаманці, портмоне акцентуйте увагу на його функціональність, зовнішній вигляд, матеріал, якість пошиття та вартість. Аксесуари, які за кожним критерієм одержують тверду п'ятірку, ви можете бачити в каталозі інтернет-магазину «Я в шоці».

Вибираємо гаманець / портмоне

Пройдемося по кожному пункту, щоб чітко визначити план, в якому мета – це знайти зручний, якісний та презентабельний аксесуар?

кожаный кошелек фото Форма. У нашому каталозі представлені різні моделі. Відштовхуйтеся від звичок, що склалися. Якщо носите багато готівки, карток, плюс абонент у спортклуб та дисконти з магазинів – вибирайте прямокутні, місткі рішення. Портмоне більш акуратний варіант. Для того щоб вкласти в нього гроші - необхідно скласти їх удвічі.

Розмір. Залежить від місця зберігання гаманця. Їм може виявитися сумка-шоппер, клатч або зовсім тісна кишеня.

Застібка. Кнопка, блискавка чи «хлястик»? Винятково справа смаку. А тому не вам зручніше, то й замовляйте.

Модель. У картці товару є кілька фотографій, завдяки яким у вас є можливість розглянути аксесуар усередині та оцінити потенціал місткості.

Матеріал. Найчастіше для пошиття використовується шкіра, натуральна чи штучна. Але також можна зустріти інші матеріали, серед яких поліестер, замш або еко-шкіра. Не важливо, який варіант виберете, всі вони будуть незмінно якісні, порадують вас своїм привабливим зовнішнім виглядом.

Колір. У каталозі Інтернет-магазину «Я в шоці» знайдете не тільки класичні моделі чорного, коричневого кольору, а й оригінальніші, наприклад червоні, сині, білі, а також їх усілякі відтінки. Трапляються однотонні моделі, а також з малюнками, яскравими принтами. Можуть маленькі зображення та повністю розмальовані моделі.

На окрему увагу заслуговують туристичні моделі. Вони оснащені мотузкою, щоб носити на шиї або невеликим ремінцем, щоб шкіряний гаманець було зручно закріпити на поясі.

Де зробити покупку?

Гаманець, портмоне, придбані в нашому інтернет-магазині « Я в шоці », будуть служити вам довгі роки. Купити якісний гаманець можна – просто зателефонувавши нам по телефону або додавши товар до «кошика». Висока якість, широкий вибір вибору, а також приємні ціни переконають вас, що купувати у нас вигідно.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії