Окрім виду, матеріалу, конструкції та об'єму, ковшики розрізняються за своїм призначенням. На кухні може бути встановлена газова, електрична або індукційна піч. Так от для газової плити підійде будь-яке виконання кухонного ковша, для електричного обов'язково рівне дно посуду, а для індукційної ще важливі і його магнітні властивості.
Характеристика:
Властивості | Характеристики |
Об'єм | 1 л |
Колір | Сталевий |
Кришка | Да |
Ручка | Бекеліт |
Тип посуду | Кухонний ковш |
Тип дна | Товсте |
Підходить для миття в посудомийній машині | Да |
Матеріал посуду | Нержавіюча сталь |
Знімна ручка | Ні |
Підходить для індукційних плит | Ні |
Зберігання у холодильнику | Да |