Такими ножицями можна подрібнити: зелень петрушку, зелену цибулю, кріп, базилік тощо; свіжий часник, імбир, шпинат; гострий перець Чилі; гриби, цвітну капусту та броколі; листкове тісто, лаваш, макарони; сир та бекон; м'ясо, птицю і рибу, фрукти в тому числі сушені та овочі, випічку піцу, тартилью Переваги: Ріжуча частина високоякісна нержавіюча сталь, вона не окислюється і довгий час зберігає гостроту, ергономічна рукоятка з пластику забезпечує надійний хват і не ковзає. .
Характеристика:
Властивості | Характеристики |
Кількість лез | Два |
Ean | 4823099200993 |
Колір | Сталевий |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Підходить для миття в посудомийній машині | Да |
Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |