Куртки жіночі демісезонні

Добір за параметрами
Всього 656
Ціна
Від
до

Особливості

Виробник

Розмір





























































































склад




























Кількість кишень

Візерунки та принти

Розмір жіночого одягу (RU)

Вид виробу

Фасон рукава

Капюшон

Вид утеплювача

Країна реєстрації бренду


Номенклатура

Розмірна група

Ціновий сегмент


Особливості крою




Фільтри
Показати ще 60 товарів

женская куртка фото Сучасний активний спосіб життя вніс значні зміни в моду: жіночий одяг став більш зручним, практичним, простим по крою. Особливо помітні такі зміни у колекціях верхнього одягу: коли жінка весь день на ногах, куртка має достатньо зігрівати, бути зручною за фасоном, не сковувати рухів. Саме тому все частіше сучасні модниці як верхній одяг для міжсезоння обирають саме жіночі куртки , не пальто або плащ.

Модні жіночі куртки весна від «Я в шоці»

Зверніть увагу на великі колекції стильного одягу, які представлені в Інтернет-магазині «Я в шоці»: тут зможете підібрати відповідні моделі для міжсезоння!

Пропонуємо такі рішення:

  • для жінок, які воліють носити одяг у діловому стилі, є стильні короткі варіанти під шкіру, до середини стегна такі фасони чудово підкреслюють строгі лінії ділового одягу.
  • модні рішення для стилю casual: хороші теплі жіночі варіанти з якісних матеріалів у більш невимушеному стилі, підкреслюють вільний крій, концептуальність образів у стилі casual
  • для холодного міжсезоння підійдуть стьобані рішення. Такі моделі - чудове рішення для холодної осені: вони практичні, виконані в стильному дизайні, неймовірно зручні в носінні

Як вибрати відповідний фасон?

Закінчилися теплі літні дні, терміново треба купити жіночу куртку осінь? Погортайте каталог Інтернет-магазину, виберіть потрібну модель, замовте прямо зараз, не чекаючи холодів, вітрів, дощів. В Україні важко очікувати на м'яку, теплу погоду напередодні зими. Немає нічого зручнішого, практичного, ніж куртка, яку можна одягнути на недільний пікнік або на прогулянку з дитиною.

На розпродажі можна купити яскраві моделі в Інтернет-магазині із приємною знижкою

демисезонная куртка фото Весняні, літні варіанти не лише захистять від холоду, а й доповнять повсякденний образ. У новій колекції є жіночі джинсові вироби, які можна носити з чим завгодно! Можна вибрати укорочену версію, модель у стилі oversize або тракер, бомпер вільного крою.

Сучасні легкі куртки поділяються на зимові, демісезонні, літні. Залежно від цього вибирається матеріал, з якого вони виготовлятимуться, дизайн, стиль. Демісезонний верхній одяг можна вибрати практично під будь-яку фігуру, при цьому виглядати стильно, оригінально.

Демісезонні, зимові відрізняються один від одного завтовшки підкладки-утеплювача, наявністю хутра. Демі-варіанти використовують як наповнювач легкі штучні матеріали, вони, як літні, частіше вкорочені. Як матеріали використовується шкіра, меланж, ангора, плащівка, замша, велюр. Є моделі як з каптуром, так і без нього.

Заходьте на сайт Інтернет-магазину «Я в шоці», замовте модні весняні куртки за вигідними цінами! В Інтернет-магазині чекає великий асортимент курток стильних фасонів, різних кольорів! Оцініть усі зручності онлайн-шопінгу на сайті. Завжди зможете купити демісезонну модель за найкращою ціною - постійні акції, розпродажі, а також зручна доставка по всій країні неодмінно сподобаються.

«Я в шоці» рекомендує

Відповідний розділ віртуального каталогу допоможе надати образу витонченості, елегантності, залишається тільки зробити замовлення. Поспішайте!

У віртуальному каталозі є як молодіжні речі, так і суворі жіночі фасони для жінок будь-якого віку. Є рішення в офісному стилі, яскраві молодіжні ветровки. Ми пропонуємо:

  • величезний асортимент курток недорого від європейських, вітчизняних виробників
  • можливість придбати як ультрамодну новинку, так стильне рішення з минулих колекцій
  • швидке оформлення замовлення, доставку до будь-якого населеного пункту країни.
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії