Маринатор

Добір за параметрами
Всього 3
Ціна
Від
до

Тип управління

Тип ваг

Матеріал тари


споживана потужність

Індикатор роботи

Гарантія

Замок від дітей

Максимальне завантаження

Мережевий адаптер

Вакуумний насос (помпа)



Фільтри

Маринаторы на кухне фото

Любіть пікнік із шашликом на природі? Але не завжди погода дозволяє отримати насолоду від відпочинку, прекрасним блюдом. Якщо потрапили в подібну ситуацію у вас не буде часу для тривалої марінаціі м'яса. Тому, варто замовити потрібну, просту у використанні техніку - вакуумний маринатор. З таким приладом м'ясо, риба, овочі всього за 30 хвилин будуть готові до подальшої теплової обробки.

Робота і призначення

Як вже зрозуміло з назви - це техніка для швидкої марінаціі продуктів для подальшого запікання або смаження на відкритому вогні.

Чому потрібно створювати вакуумну середу? Саме це особливість роботи такої техніки, оскільки вакуумна середовище дозволяє волокнам максимально швидко розшириться. Як наслідок, виходить добре, рівномірно просочений спеціями продукт.

Скільки часу займає весь процес? Цей показник різний, залежить від багатьох характеристик. Якщо пристрій якісне, вам знадобиться не більше 30 хвилин. Риба, овочі готуються набагато швидше, їм знадобиться не більше 9 хвилин. М'ясо, особливо жорстке, таке як свинина, баранина знадобиться три цикли роботи (один цикл триває 10 хвилин).

Як зробити правильний вибір

Для тих, хто тривалий час маринував продукти самостійно і залишав їжу на кілька годин або ніч, такий прилад може виявитися марною тратою часу, але це зовсім не так. Економія часу - то, що робить агрегат цінним і популярним серед користувачів. Але потрібно вибрати якісний маринатор, який повинен характеризуватися такими критеріями:

Маринаторы м'яса фото

  • Об `єм. Він може бути від 2 до 7 літрів. Цей критерій залежить від потреб господині. Магазині « Я в шоці » дає можливість вибрати середні моделі, 4 літри. Це найбільш популярна модель, яка дозволить «готувати» цілу курку, шашлик на велику компанію, багато-багато овочів
  • тип механізму. Зустрічаються автоматичні, ручні моделі. Звичайно, перший варіант більш кращий, оскільки весь процес відбувається без втручання людини, але такий варіант трохи дорожче. Механічна модель передбачає, що ви самостійно будете висмоктувати зайве повітря за допомогою спеціальної помпи. Полагодити механічний механізм простіше, але автоматичний дозволить насолоджуватися комфортом
  • матеріал. Корпус може бути виконаний з якісних пластика, металу. Пластикові нерідко прозорі, дозволяють спостерігати за всім процесом. Металеві важчі. Скляні різновиди тендітні, але абсолютно безпечні для здоров'я
  • наявність механізму автоматичного відключення техніки дозволить безпечно користуватися нею, оскільки маринатор відключиться самостійно, що допоможе уникнути різних небезпечних, неприємних ситуацій
  • таймер. З його допомогою ви можете відстрочити, призначити час початку роботи. Тільки уявіть, вам потрібно ввечері поставити м'ясо запекатся, але ви тільки прийшли додому з роботи. Поставте таймер на потрібний час, до вашого приходу все буде готово
  • деякі виробники оснащують свою техніку додатковими характеристиками, наприклад - ребриста поверхня для оббивки м'яса. Як правило така поверхня знімна, тому мити її просто

Така техніка як маринатор для м'яса не просто прекрасний девайс для будинку, але непогана ідея для подарунка. Особливо, якщо точно знаєте, що ваші друзі справжні шанувальники шашлику.

Щоб переконається, що ви зробили правильний вибір, можете прочитати численний відгуки наших задоволених клієнтів. А з опису моделей дізнатися переваги, недоліки того чи іншого варіанту, що допоможе визначиться.

Каталог Інтернет-магазину « Я в шоці » пропонує не тільки якісні кращі Маринатор, але можливість скористатися річною гарантією, що надається нашим магазином.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії