Любіть пікнік із шашликом на природі? Але не завжди погода дозволяє отримати насолоду від відпочинку, прекрасним блюдом. Якщо потрапили в подібну ситуацію у вас не буде часу для тривалої марінаціі м'яса. Тому, варто замовити потрібну, просту у використанні техніку - вакуумний маринатор. З таким приладом м'ясо, риба, овочі всього за 30 хвилин будуть готові до подальшої теплової обробки.
Як вже зрозуміло з назви - це техніка для швидкої марінаціі продуктів для подальшого запікання або смаження на відкритому вогні.
Чому потрібно створювати вакуумну середу? Саме це особливість роботи такої техніки, оскільки вакуумна середовище дозволяє волокнам максимально швидко розшириться. Як наслідок, виходить добре, рівномірно просочений спеціями продукт.
Скільки часу займає весь процес? Цей показник різний, залежить від багатьох характеристик. Якщо пристрій якісне, вам знадобиться не більше 30 хвилин. Риба, овочі готуються набагато швидше, їм знадобиться не більше 9 хвилин. М'ясо, особливо жорстке, таке як свинина, баранина знадобиться три цикли роботи (один цикл триває 10 хвилин).
Для тих, хто тривалий час маринував продукти самостійно і залишав їжу на кілька годин або ніч, такий прилад може виявитися марною тратою часу, але це зовсім не так. Економія часу - то, що робить агрегат цінним і популярним серед користувачів. Але потрібно вибрати якісний маринатор, який повинен характеризуватися такими критеріями:
Така техніка як маринатор для м'яса не просто прекрасний девайс для будинку, але непогана ідея для подарунка. Особливо, якщо точно знаєте, що ваші друзі справжні шанувальники шашлику.
Щоб переконається, що ви зробили правильний вибір, можете прочитати численний відгуки наших задоволених клієнтів. А з опису моделей дізнатися переваги, недоліки того чи іншого варіанту, що допоможе визначиться.
Каталог Інтернет-магазину « Я в шоці » пропонує не тільки якісні кращі Маринатор, але можливість скористатися річною гарантією, що надається нашим магазином.