Лапшерізка стане незамінним помічником будь-якої господині або шеф-кухаря, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних зусиль. Основною властивістю локшини є її можливість розкачати тісто товщиною від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої локшини, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати локшину шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтужнішого тіста. 20,5x20x15,7
Екологічно чисті матеріали Дев'ять налаштувань товщини тіста Ергономічний дизайн Якість та функціональність Виробник: Wellberg
Ширина:
200 мм
Мінімальна товщина пласта:
0.5 мм
Висота:
205 мм
Максимальна товщина пласта:
4 мм
Тип:
Тестораскатка-Лапшерізка
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Привід:
Ручний
Насадка для равіолі:
Є