Чоловічі шапки

Добір за параметрами
Всього 1014
Ціна
Від
до

Колір




























































Виробник

Гарантія

Бренд

Тип тканини

Температурний режим

Країна виробник

Країна-виробник товару

Дихаюча здатність

Особливості тканини

Розмірна група

Ціновий сегмент

Водонепроникність у (мм)



Фільтри
Показати ще 60 товарів

Напевно, кожен другий не любив у дитинстві носити шапку. Це колючі, незручні головні убори, що сповзали на очі, могли відбити полювання у кого завгодно. Але все змінилося. Сучасні моделі сподобаються всім і кожному.

Багато чоловіків починають носити головні убори ще в середині осені, тому вибирати цей аксесуар варто ретельно, не забуваючи про комфорт і захист від холоду. Також за допомогою головного убору можна завершити образ, зробивши його яскравішим і підкресливши індивідуальність. А як зробити вибір для справжнього чоловіка, ми розповімо вам нижче.

шапка с помпоном мужская фото

Види та фасони чоловічих шапок

Хороша чоловіча шапка не тільки захистить вас від холоду та опадів, але й зможе підкреслити особливості вашого індивідуального стилю, чудово доповнивши образ. Серед їх основних видів можна виділити:

  • в'язані класичні моделі
  • варіанти з помпонами
  • спортивні рішення
  • в'язані кепки
  • вироби з трикотажу
  • шапки-вушанки
  • моделі з відворотом
  • балаклави

Існують облягаючі моделі шапок, зшиті з тонкого трикотажу, довгі шапки-панчохи, а також об'ємні рішення з фактурною в'язкою, різноманітними принтами та візерунками. Є й оригінальні моделі, як шапка-панчоха з помпоном, яка повинна сподобатися молодим хлопцям.

Якщо зі звичайними рішеннями все зрозуміло, то в'язана кепка з'явилася нещодавно. Вона тепла, а також дозволить власнику дотримуватись свого спортивного стилю. Варіанти з вирами підходять для чоловіків з маленьким обличчям.

Найбільш поширені кольори класичних чоловічих головних уборів - чорний, бежевий та сірий. А ось спортивні варіанти можуть бути в яскравих і навіть кислотних кольорах, таких як салатовий, синій чи оранжевий. Такі шапки чоловічі зимові чудово виглядають з теплими стьобаними куртками. Більш того, можете вибрати як однотонні моделі, які підійдуть до класичного стилю, а також різнокольорові з малюнками. Найчастіше як малюнки виступають сніжинки, зірочки, а також смужки. Смужки можуть бути різних кольорів, як одного, так і кількох.

Як додаткові прикраси виступають не тільки помпони, але також металеві прикраси. Найчастіше на них написано назву бренду.

Як підібрати модну шапку для чоловіка?

Правильно обрана чоловіча шапка повинна підкреслювати основні переваги особи, при цьому не прибираючи всієї уваги на себе. Також важливі розміри - занадто тугий головний убір може викликати дискомфорт при носінні, особливо широкий заважатиме і з'їжджатиме.

Матеріали. Головні убори нашого каталогу виготовлені з таких матеріалів як вовна, поліестер, акрил, поліамід. Якщо йдеться про зимові варіанти, вони мають теплу підкладку із флісу. Вона не тільки зігріває, але й приємна на дотик, тому носити головний убір сподобається всім.

Важливий і склад пряжі, за яким можна визначити, тепла вона. Вовняні в'язані моделі будуть теплішими, ніж акрилові. А трикотажні варіанти можна носити теплою восени чи навесні, доповнивши ними легку куртку чи жилет.

Широке розмаїття вибору дозволить підібрати моделі для будь-якої пори року, будь то зима, рання весна або пізня осінь. З нашою допомогою виглядатимете стильно незалежно від погоди.

Виробники. Важливе значення має виробник. У каталозі нашого Інтернет-магазину знайдете товари таких брендів як:

мужская шапка фото

  • Ager
  • Braxton
  • CASKONA
  • Delphin
  • Issa Plus
  • Tatiana
  • Україна ТД

Де зробити покупку

В інтернет-магазині « Я в шоці » можна купити шапку на зиму від найкращих європейських брендів з доставкою по всій Україні без передоплати та комісії за накладний платіж. У нашому Інтернет-магазині зустрінете широкий асортимент вибору, високу якість всіх головних уборів, а також приємні ціни, тому купувати буде приємно.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії