Чоловічі спортивні костюми

Добір за параметрами
Всього 374
Ціна
Від
до

Виробник

Гарантія

Бренд

Довжина рукава

Посадка

Розмір чоловічого одягу






Країна реєстрації бренду


Особливості тканини

Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

мужской костюм спортивный фото Чоловічий спортивний костюм – незамінна річ у гардеробі сучасного чоловіка.

Одні чоловіки вважають кращими чисто натуральні тканини - бавовну і шерсть, інші впевнені, що для спортивного одягу немає нічого кращого за синтетику. Ми рекомендуємо вибрати золоту середину – тканини зі змішаних волокон. Одяг з таких тканин не буде змінюватися, надовго збереже привабливий вигляд і вимагатиме нескладного догляду.

Найважливіше завдання якісного спортивного одягу – ефективно справлятися з відведенням вологи, оскільки за активних фізичних навантажень людям властиво потіти.

Літній костюм спортивний чоловічий може складатися не лише з одягу легких тканин, а й мати у комплекті шорти, футболки. Подібне екіпірування не завадить рухам, а також захистить від вітру.

Утеплені моделі використовуються для різних цілей, не тільки занять спортом, а й прогулянок. Наприклад, у ньому можна вигулювати собаку, сходити за покупками і легко прогулятися перед сном. Теплий чоловічий спортивний костюм на флісі можна вдало використовувати для подорожей на природу, пікніків та походів. Утеплювач гарантує комфорт навіть при сильних поривах вітру та низькій температурі.

Як зробити правильний вибір

Перш ніж замовити чоловіче вбрання онлайн, необхідно визначити правильний розмір. Для цього потрібно виміряти, а потім порівняти їх з показниками розмірної сітки. Можна зняти мірки старого комплекту, в якому чоловік почувається максимально зручно, і вибрати за ним новий виріб.

Літні костюми для відпочинку повинні відповідати зробленим вимірам, а зимові можуть бути трохи більшими, оскільки під них одягатиметься тепла білизна. Крім того, також слід брати до уваги:

  • використовувана тканина;
  • сезонність виробу;
  • призначення.

Натуральні тканини – приємні до тіла та екологічні, проте втрачають яскравість забарвлення від частого прання. Тому ми рекомендуємо купити чоловічий спортивний костюм недорогий, виконаний із якісних синтетичних тканин або змішаних – натуральних ниток зі штучними. Такий одяг надовго збереже привабливий вигляд, не полиняє, не скочується і навряд чи розтягнеться.

Невелика кількість синтетики не завадить відмінній терморегуляції та повітрообміну, водночас естетична привабливість збережеться на довгий час.

Де краще зробити покупку?

Молодіжні чоловічі спортивні костюми можна купити в Інтернет-магазині « Я в шоку ». Представлені вироби для будь-якого сезону, а також різного кольору: однотонні, з кольоровими вставками, в клітинку або смужку.

Шанувальників брендових новинок ми також зможемо порадувати, надавши варіанти останніх модних колекцій. Тому кожен зможе підібрати саме той спортивний костюм, який не тільки сподобається, але буде максимально корисним і функціональним.

Вибираємо теплий спортивний костюм чоловічий.

Літо закінчується, і чоловікам настав час подбати про покупку теплого, модного та стильного спортивного костюма. Він може бути виготовлений із синтетичних або змішаних тканин, сорт костюм фото що забезпечують відмінну теплоізоляцію та вологовідведення до того ж з надійним утеплювачем:

  • байковим;
  • флісовим;
  • синтепоновим;
  • хутряним.

Головні критерії купівлі – максимальна функціональність виробу. При цьому хороше якісне чоловіче спортивне вбрання відмінно пропускає повітря, перешкоджаючи під час тренування як перегріву, так і переохолодженню.

Знайти модний спортивний костюм у каталозі нашого сайту – дуже просто, оскільки можна зробити вибір за фільтрами: ціною, брендом, розміром, кольором. До того ж, ми часто проводимо різноманітні акції та сезонні розпродажі, на яких суттєво знижуємо первісну вартість виробів.

Магазин «Я в шоці» пропонує купити чоловічий спортивний комплект на вигідних умовах.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії