Хустки жіночі

Добір за параметрами
Всього 3
Бренди

Ціна
Від
до

Ширина

Довжина

Підлога

Тип тканини

Вид виробу



Фільтри

красивый платок фото Хустка - це унікальний предмет гардеробу. Її можна носити як накидку, шарф або головний убор . Купити хустки з орнаментом найкраще в інтернет-магазині «Я в шоці». Співробітники Інтернет-магазину намагаються постійно поповнювати асортименти модними новинками. Різноманітність виробів у нашому інтернет-магазині просто вражає. Різнобарвна жіноча хустка, однотонна, з орнаментом або розкішним принтом - що вибрати, вирішувати вам. У будь-якому випадку такий аксесуар стане стильним доповненням вашого образу, який ще зігріє вас навіть у сильні морози.

Краса представлених моделей мало кого залишить байдужим. Це не тільки теплий аксесуар, але й особливість будь-якого образу.

Особливості та переваги

Вовняні пухові або шовкові жіночі хустки - це стильні аксесуари, які з великим задоволенням носять жінки різного віку та стильових уподобань. Вони гармонійно поєднуються як із повсякденним, так і з вечірнім або навіть спортивним тотал-цибулею. Виходячи з цього, хустки по праву визнані універсальною річчю, яка має бути у шафі кожної жінки.

З якої тканини створюються сучасні моделі

В інтернет-магазині «Я в шоці» ви можете купити жіночі хустки, виготовлені з наступного матеріалу:

  • шовк (хвилясті, гладкі шарфи зроблять будь-який образ розкішним)
  • кашемір (тонка, легка і приємна до тіла хустка не тільки зігріє, а й підкреслить гарний смак її власниці)
  • акрил (синтетичний матеріал високої якості по праву визнаний найкращим аналогом вовни)
  • пух (теплі, і при цьому легкі хустки вважаються вічною класикою)
  • віскоза (тканина дозволяє створювати оригінальні моделі, які не залишать байдужою жодну модницю)

Незалежно від того, з якого матеріалу ви оберете шаль, вона точно порадує своїм характеристикам. Недорогі жіночі хустки відрізняються міцністю та зносостійкістю. Крім того, вони не бояться відкритих сонячних променів, зберігаючи яскравість кольору на довгі роки.

Найбільший вибір хусток у «Я в шоці»

Ми готові запропонувати вам велику різноманітність кольорів. У наших колекціях представлені моделі як спокійних відтінків, так і ультрамодних. Кожен виріб нагадує справжній витвір мистецтва.

Аксесуар з принтом робить модель унікальною і неповторною. Хустки у квітах – це відомі у всьому світі українські моделі. На сайті ви зможете замовити їх у червоному, бежевому та синьому кольорі. Крім того, в каталозі зібрані моделі і з іншими не менш популярними принтами:

  • абстракція
  • геометрія
  • квадрати

Серед такого різноманіття кожна представниця прекрасної статі легко зможе знайти гарну хустку, виходячи зі своїх уподобань. На сторінках сайту на вас чекають не тільки оригінальні моделі, а й вічна класика - чорні хустки для жінок. Це універсальна річ, яка підійде під будь-яке вбрання.

женский платок на голову фото

Як декор використовуються пензлики різного розміру.

Як вигідно купити хустку

Жіночі хустки – це справжній хіт сезону. На світових подіумах регулярно з'являються образи з використанням цього предмета гардеробу. Однак варто зазначити, що такі вироби завжди були у тренді. Без них строге вбрання чи верхній одяг виглядали б не так елегантно, вишукано та ефектно. Купити якісні, і при цьому дешеві жіночі хустки можна в інтернет-магазині «Я в шоці». Низька вартість пояснюється відсутністю накруток, оскільки ми маємо товари від виробника.

Замовляючи стильний аксесуар сьогодні вже наступного дня ви зможете складати з ним розкішні образи. Кур'єрські поштові служби доставляють замовлення по країні в максимально короткі терміни. Ви можете отримати вовняну або шовкову хустку в день оформлення замовлення. Можлива швидка доставка в будь-які міста України.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії