Парео-сарафан пляжні

Добір за параметрами
Всього 146
Ціна
Від
до

Оздоблення та прикраси

Артикул

Виробник

Упаковка

Тип тканини

Довжина рукава

Штрих код


























































































Фільтри
Показати ще 60 товарів

парео женское фото Кожна українська жінка, яка нарешті вирішила відпочити від буденних турбот, безумовно, хоче почуватися впевнено та витончено не лише у повсякденному одязі, а й у пляжному. Грамотно підібране пляжне парео-сарафан дуже легко може виконати це побажання і підкреслити її сутність. Знамениті митці зі світовим ім'ям охоче малювали жінок у парео на своїх картинах.

Парео як одяг виникла на Таїті. Це традиційний предмет гардеробу як жінок, так і чоловіків, які мешкали на островах. Такі хустки з'явилися у нас наприкінці ХХ століття і швидко підкорили серця модниць, вигідно влаштовуючись у їхньому гардеробі. Зараз його охоче використовують жінки по всьому світу як доречне доповнення до свого пляжного ансамблю. Низька ціна лише у нас.

Як зробити вибір?

Різноманітне забарвлення та візерунки – головна перевага парео перед іншим одягом, адже це дозволяє підбирати та носити його у поєднанні з іншими видами одягу. Аксесуар вдало може доповнити купальний ансамбль та багато іншого - все залежить від побажання та фантазії володарки.

Такий аксесуар може розкинутися на шматку тонкого та ніжного шовку, плавно обволікає спокусливе жіноче тіло. Малюнок нанесений на прозорий шифон, дозволяючи трохи кокетливо прикривати принади. І на штучному матеріалі, який коштує значно дешевше.

Вибираючи пляжне парео, звертайте увагу на шви. Вони повинні бути рівними але не розпускатися. Куплені у нас товари – лише високої якості.

Також не зайвим буде вибір тканини, адже від її складу залежатиме період використання. Натуральні тканини мають важливу перевагу: дозволяють тілу дихати. У каталозі нашого Інтернет-магазину можна вибрати моделі, виготовлені з таких матеріалів як:

  • акрил
  • віскоза
  • шифон
  • поліестер
  • поліамід
  • бавовна
  • еластан

Барвисті кольори та легка текстура зручного пляжного сарафану збуджує фантазію кожного чоловіка.

Як правильно зав'язувати?

Правильно зав'язане на жінці парео може вигідно приховати деякі недоліки фігури.

Якщо зав'язати парео на талії по діагоналі, можна приховати невеликий животик або стегна. Якщо ви хочете купити парео, щоб вигідно підкреслити стрункість і додати зростання, виберіть модель, яку можна зав'язати на шиї у вигляді сукні. Якщо вам подобається парео у вигляді спідниці, варто загорнути себе так, щоб зафіксувати парео на правому стегні. Складене парео вдвічі дозволяє зв'язати його як модну міні-спідницю.

пляжное парео фото

Модницям не варто забувати, що де б не був зав'язаний вузол парео, він завжди привертає увагу до цієї зони. Саме тому його слід пов'язувати на проблемну зону тіла.

У нашому віртуальному каталозі можна придбати безпосередньо парео, також туніки або сарафани. Перевага перших моделей в тому, що модниця може змінювати вбрання прямо на пляжі, пов'язуючи хустку як довгу, коротку спідницю, сукню або просто накинувши на плечі як шаль. Вже зшита пляжна сукня не має таких можливостей, але дівчина може не бояться, що вузли розв'яжуться в самий невідповідний момент. Та й одягнути таке вбрання набагато простіше, швидше, ніж пов'язувати хустку.

Крім того, у нашому магазині можете вибрати моделі на липучках, які надійно фіксуються на тілі, дуже зручні у використанні.

Як купити парео?

Завітайте до вашого улюбленого інтернет-магазину « Я в шоці » і виберіть собі найкраще парео, щоб відчувати свою неповторність у будь-якій ситуації. На ваш смак пропонуємо неймовірну кількість літніх парео від найкращих виробників. Ви можете купити парео негайно, онлайн, в інтернет-магазині «Я в шоці». Якщо є потреба, телефонуйте, і наш спеціаліст відповість на всі ваші запитання та допоможе зробити покупку з доставкою по Україні.

Купуйте лише у нас, незалежно від вашого проживання. Відпочивайте разом із нами. У нас найкраще!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії