Пляжні сумки

Добір за параметрами
Всього 80
Ціна
Від
до

Оздоблення та прикраси


Кількість відділень

Тип тканини

Плечовий ремінь

Наявність



Фільтри
Показати ще 20 товарів

сумка для пляжа фото Перше бажання, яке виникає у спекотні літні дні, - вирушити до моря і поніжитися на сонячному пляжі. У такий час жінкам не обійтися без місткої сумки . Цей потрібний аксесуар стане в нагоді не тільки для зберігання необхідних речей, але й підніме настрій жінці своїм яскравим та стильним виконанням. На відпочинку приємно спробувати щось нове та втілити цікаві ідеї, тому не бійтеся експериментувати та нехай Ваш стиль буде унікальним.

Пляжні сумки для приємного відпочинку

Вважається, що літні жіночі сумки – це особливий предмет серед усіх аксесуарів для жінок, оскільки він має бути легким, світлим, яскравим та практичним.

Найголовніше, що потрібно пам'ятати при виборі цього аксесуара:

  • пляжна сумка не повинна бути важкою, адже її основна функція - вмістити у собі чималий обсяг речей для відпочинку
  • в ній також обов'язково має бути відділення з непромокального матеріалу: це вкрай необхідно для цінних речей, наприклад, телефону та документів

Якщо Ви хочете купити пляжні варіанти в Інтернет-магазині «Я в шоці», радимо не просто подивитися на фото виробу, а уважно ознайомитися з матеріалом, з якого вона пошита, а також звернути увагу на інші деталі.

Як зробити вибір

Практична пляжна сумка через плече жіноча повинна спокійно поміщатися у Вашу валізу, практично не займаючи в ній місця.

Також враховуйте захисні властивості від проникнення сонячних променів та піску. Велику роль при виборі відіграє її кольорова гама. Краще купити рішення строкатого забарвлення, яке гармоніюватиме з Вашим купальником або парео.

Ручки пляжної сумки повинні витримувати велику вагу, але при цьому залишатися зручними і не врізатися у шкіру. Розміри ручок мають дозволяти носити її через плече.

Пляжні моделі: асортимент Інтернет-магазину "Я в шоці" вражає!

Насправді дуже непросто вибрати цю необхідну річ та модний аксесуар. Літня сумка повинна мати всередині хоча б одне відділення, яке закривається на блискавку, магніт, клапан. Воно необхідне для ключів, мобільного телефону та гаманця. Маленька кишенька може бути зовні, щоб було зручно діставати телефон, не перевертаючи при цьому весь вміст.

  • Велика солом'яна сумка із двома ручками – це класичний варіант. Сучасні моделі відрізняються декором з мережива, стрічок та дерев'яних намистин. Такий аксесуар вдало поєднується з будь-яким вбранням для річки, моря
  • Плетена або в'язана сумка часто виготовляється за індивідуальним замовленням. Вона не втрачає своєї актуальності вже багато сезонів поспіль
  • Текстильні сумки з двома ручками – найпоширеніший вид пляжних варіантів. Вони можуть бути середнього чи великого розмірів. Колірна гама та декор тут різноманітні: морські сюжети, яскрава абстракція, геометричні візерунки, етнічні орнаменти та ін.
  • Ультрамодними останнім часом є прозорі пластикові моделі. Корпус із пластику може бути прикрашений яскравими вставками та аплікаціями. Цей аксесуар зробить головний акцент у Вашому пляжному ансамблі

Пляжні сумки жіночі роблять як із стандартних матеріалів, так і із сезонних. Це можуть бути: сумка пляжная фото

  • зі шкіри та шкірозамінника
  • солом'яні або бамбукові
  • водонепроникні поліестер або ПВХ
  • вироби з тканини (полотняні, лляні, шовкові та ін.)

Головною особливістю є великий розмір. На відміну від повсякденного, пляжна сумка - це велика модель із міцних матеріалів. Саме в її неосяжних розмірах і криється основне функціональне призначення – вмістити якнайбільше речей при поході на пляж. У ній жінки носять все необхідне приладдя, починаючи від купальника і закінчуючи кремом для засмаги.

Купити сумку для пляжу жіночу Ви можете у каталозі Інтернет-магазину « Я в шоку »: ціни та якість завжди Вас порадують.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії