Про товар Решітка для барбекю 58*30*25 см Wellberg WB 7464
- Розмір: 58X30X25CM
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Вага : 416 г
- Ручка 12X3.3X1.4CM, хромована
10 порад з приготування м'яса на відкритому вогні:
- Сигналом того, що вугілля розжарилося до потрібної температури і готові віддавати тепло, служить червонуватий колір і тонкий шар білого попелу, що покриває їх. Тепер можна викладати м'ясо на решітку, яку попередньо необхідно нагріти і змастити олією або лимонним соком для того, щоб у процесі смаження продукти не прилипали до металу.
Глюкоза, що міститься в м'ясі, при високих температурах карамелізується і закупорює волокна, утворюючи на ньому скоринку і зберігаючи його соковитим і ніжним усередині. Корочку цю потрібно берегти і намагатися не турбувати, даремно — і тим більше не тикати м'ясо вилкою у спробі визначити ступінь його готовності. Перевертати м'ясо теж потрібно якнайменше, в ідеалі лише один раз, коли шматок вже обсмажився з однієї зі сторін. грудки, рибу та овочі гриль і доводять до остаточної готовності стейки та котлети для бургерів. На сильному вогні варто готувати щільніше м'ясо до рум'яної скоринки. Щоб м'ясо зберігало в собі сік і залишалося м'яким, поряд з основною купою вугілля можна сформувати ще одну, трохи меншого розміру купку, на якій м'ясо після основного рясного прожарювання і утворення скоринки поступово доходитиме, не обвуглившись.
- Щоб визначити жар і температуру вугілля, в США користується так званим «тестом Міссісіпі». Долоню необхідно тримати на відстані приблизно семи сантиметрів від вугілля доти, доки жар не стане нестерпним, і промовляти у слух невигадливу мантру — «Раз Міссісіпі, два Міссісіпі, три…». Одне «Міссісіпі» відповідають дуже високій температурі вугілля — приблизно 340 градусів, чотири-п'ять — приблизно 200 (середній рівень жару), вісім-десять — 150 (несильний жар).
- Щоб м'ясо під час смаження не пригорало, його необхідно періодично збризкувати водою, лимонним соком, вином або маринадом, що залишився, і не дозволяти займатися вогню.
- Продукти, які на грилі зазвичай готуються занадто довго, начебто курчат або картоплі, варто попередньо довести в мікрохвильовій печі до напівготовності, щоб на грилі вони не обуглилися і не засохли.
- Час приготування відрізняється залежно від типу м'яса, його розмірів, способу приготування та температури: загальну рекомендацію дати тут досить складно. Але обов'язково варто пам'ятати, що напівпросмаженими або з кров'ю можуть бути стейки з яловичини. З бараниною, телятиною і свининою краще не експериментувати і готувати їх до повної прожарки. та аромат. І щоб його підсилити можна за кілька хвилин до закінчення приготування посипати на вугіллі цедру цитрусових фруктів або дрібну дерев'яну стружку. розправлятися з їжею, щойно знявши її з вогню. Шматки ще шиплячого м'яса з шампура відпрацьованим рухом рук вирушають прямісінько до рота — класичне виконання цього прийому демонстрував "Федя" у фільмі "Операція "И" та інші пригоди Шуріка". Так робити не варто: м'ясу потрібно дати трохи відпочити (одну-дві хвилини), щоб воно зберегло соковитість. М'ясо для бургерів у процесі смаження в жодному разі не варто пресувати і придавлювати у спробі створити ідеальний за формою шматок або прискорити процес. Є ризик того, що м'ясний сік може витекти, а швидкість приготування це не збільшить.
Відгуки Решітка для барбекю 58*30*25 см Wellberg WB 7464
Даний товар не є частиною інших товарів