Сковорода з алюмінію досить дешева порівняно з іншими. Через його хорошу теплопровідність, їжа в посуді швидко нагрівається. Алюміній легкий метал, і користуватися таким посудом зручно, але краще використовувати литу, а не штамповану сковорідку. У неї більш потовщені стінки і дно, а значить вона може служити довше.
Особливості догляду:
Після купівлі сковороди її потрібно помити і прожарити. На дно посуду налити олію так, щоб вона повністю закрила дно, насипати 1 столову ложку солі, поставити на вогонь і дочекатися специфічного запаху. Чистити сковорідку краще за допомогою щавлевої кислоти або ревню, а мити звичайними засобами для посуду.
Властивості | Характеристики |
Кількість ручок | 1 |
Кількість у наборі | 1 шт. |
Висота стін | 3.5 см |
Верхній діаметр посуду | 14 (см) |
Матеріал | Алюміній |
Колір | Чорний |
Кришка | Ні |
Тип посуду | Пательня |
Матеріал ручок | Металсилікон |
Антипригарне покриття | Граніт |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Форма | Кругла |
Зливний носик | Ні |
Знімна ручка | Ні |
Підходить для індукційних плит | Так |