Снуди

Добір за параметрами


Фільтри
У цій категорії немає товарів для відображення.
Наші менеджери зможуть Вам допомогти.

068 837-75-50   066 605-33-64
093 016-57-13   0 800 330 730

Що вам необхідно?

красивый снуд фото Сучасні шийні аксесуари можуть похвалитися широкою різноманітністю. Але лідируючі позиції серед широкого вибору займають саме снуди. Іноді модниці загортають подібним чином звичайні шарфи, що не скріплені по краях. Головна перевага такого аксесуару в тому, що він надійно захищає від поганої погоди не лише шию, а й голову. Це стильна, компактна альтернатива капюшону.

Функції жіночих шарфів-хомутів:

  • повноцінний шарф, що захищає від холоду. Крім того, вносить стилістичну родзинку до образу
  • шапки. Наприклад, піднімаємо задню частину снуда і загортаємо голову. Отже, передня нижня частина аксесуара залишається захищати шию. Таким чином, виходить комплект із шапки та шарфу.
  • накидка. Щоб її отримати, просто розправте хомут на плечах, в результаті він стане гарною теплою накидкою

Жіночі снуди різних кольорів та дизайнів, стильні, елегантні та ніжні модні, вінтажні шарфи, різнокольорові – стильні аксесуари, які доповнюють будь-яке жіноче вбрання. Далі ви дізнаєтеся про різновиди хомутів для дівчат і як підібрати правильну модель.

Стилі та види жіночих снудів

Щоб вибрати правильну модель для початку, варто визначитися, під який стиль вибираєте і з чим ви збираєтеся його одягати.

  • трикотажний хомут - чудовий додаток для літніх образів, добре виглядає як зі стилем casual, так і з класичними піджаками.
  • в'язаний вовняний шарф - класичний варіант на осінь та зиму, може бути в різних кольорах
  • легкий шовковий хомут-шаль - чудово доповнить жіночний стиль, її можна одягнути з сорочкою, коктейльною сукнею або легкою блузкою
  • шарф з об'ємною в'язкою - чудово доповнює образ у стилі casual, незамінний для зимового періоду.
  • стильний кашеміровий добре доповнить вбрання класичного стилю з пальто
  • короткий снуд який можна обернути лише один раз - підходить для доповнення образів у стилі casual, зазвичай для таких моделей характерне яскраве забарвлення

Яку модель вибрати?

теплый снуд фото

Вибираючи стильний аксесуар для доповнення класичного стилю, варто придивитися до моделей середніх розмірів без принтів і в більш стриманих або пастельних кольорах. А ось під стиль casual можна вибирати шарфи різних розмірів з додатковими прикрасами. Як декор може виступати не тільки яскравий колір незвичайний малюнок, але також рюші, пензлики, помпони на довжині мотузці. Також чудовим вибором стануть яскраві кольори, візерунки та принти.

Серед матеріалів шарфів для жінок найбільшою популярністю користуються шовк, шерсть, віскоза та бавовна. Прекрасним варіантом для зими стане шарф з вовняної суміші - невеликий відсоток синтетичних матеріалів, таких як акрил, поліамід та поліестер, робить аксесуар більш м'яким на дотик та зносостійким.

Не важливо, який матеріал виберіть, снуд надасть унікальності вашому зовнішньому вигляду. Аксесуари для жінок у вигляді хомута безсумнівно зроблять образ яскравішим та креативнішим. Вибирайте колір, що сподобався, і колір для створення стильних образів. Крім того, такі моделі чудово поєднуються з образами у спортивному стилі.

Що пропонуємо своїм клієнтам

У нашому каталозі можна знайти моделі, виготовлені з таких матеріалів, як акрил, віскоза, шерсть, поліестер, шовк. Завдяки такій різноманітності зможете підібрати виріб для будь-якого сезону, одягати його як на вулиці, так і в приміщенні.

Колірне оформлення також дозволить задовольнити запити навіть найвибагливіших покупців. Можете підібрати базові кольори, наприклад, чорний, білий, червоний, синій, а також всілякі відтінки: бірюзовий, малиновий, фіолетовий.

Купити жіночий шарф-снуд різних кольорів та сезонності можна в інтернет-магазині « Я в шоці » з доставкою в будь-яке місто по всій Україні.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії