Сонцезахисні окуляри жіночі

Добір за параметрами
Всього 42
Ціна
Від
до

Бренд

Колір лінз

Розміри:

Матеріал оправи

Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Категорія товару

Розмірна група



Фільтри

солнцезащитные очки женские фото Багато хто вирішує купувати очки в торгових центрах або в супермаркетах. Здійснюючи покупки в таких місцях, не можемо гарантувати, що вони мають відповідні фільтри, що захищають очі від шкідливого випромінювання. Правильно підібрані жіночі сонцезахисні окуляри – гарантія захисту очей при яскравому світлі. Тому набагато краще зробити покупку у перевіреного оптика, який також підбере модель, яка вам підходить, або завітайте до Інтернет-магазину « Я в шоці » і виберіть якісні товари самостійно.

Сонцезахисні аксесуари та фактичний захист від радіації

При покупці слід звертати увагу на їхній колір, але від нього залежить не тільки ступінь захисту очей. Не менш важливим є фільтр, який має аксесуари. Краще вибирати моделі з фільтром UV 400. Це означає, що лінза може блокувати довжини хвиль 400 нанометрів, тобто усі УФ-випромінювання, що досягає поверхні Землі. Таким чином, скла з таким фільтром забезпечують захист від випромінювання UVA, UVB та UVC.

Як стверджують фахівці, окуляри сонцезахисні , що продаються в супермаркетах, не мають відповідного фільтра, що шкідливо для наших очей. Темні розширюють зіниці. Якщо не встановити фільтр, що блокує УФ-випромінювання, означає, що воно потрапляє у вічі більше.

Інше питання – тонування скла. Чим вони темніші, тим краще вони захистять очі від відблисків, але це не має нічого спільного із захистом від ультрафіолету – за це відповідають фільтри.

Усього є 5 категорій:

  • без відтінку або з легким відтінком, світлопропускання 80-100%
  • колір жовтий, легке затемнення, світлопропускання 43-80%
  • сірі або коричневі лінзи, світлопропускання 18-43%
  • сильне забарвлення, коричневі або сірі лінзи, світлопропускання 8-18%
  • дуже сильний відтінок, темні лінзи, світлопропускання 3-8%

Як вибрати відповідну оправу?

Вибираючи стильні сонцезахисні окуляри, потрібно визначитися з формою обличчя. До кожної форми підходять різні рішення:

  • кругла особа: квадратна форма, краще уникати занадто товстих рамок
  • квадратне обличчя: жіночі овальні та круглі оправи, широкі дужки
  • овальна особа: доречна практично будь-яка форма лінз
  • трикутне обличчя: можуть бути схожими на котяче око
  • довгаста особа: овальна або кругла оправа

Також варто вибрати гарний, надійний футляр, який оберігає лінзи від подряпин. Іноді він іде у комплекті. Літо в самому розпалі ми можемо чекати все більше сонця. Хоча його промені дають нам енергію і піднімають настрій, вони також можуть бути шкідливими. Наші очі, крім іншого, страждають від яскравого сонячного світла. Тому їх слід захищати сонцезахисними іміджевими окулярами. Тому, роблячи вибір, звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на лінзи.

очки для женщин фото

Що пропонуємо своїм клієнтам

Класичний колір оправи на жіночих моделях чорний, коричневий. Але сучасні виробники вирішили урізноманітнити свої вироби, пропонуючи кольорові рішення, наприклад червоні, зелені, жовті. Такі моделі підійдуть стильним, ризиковим, яскравим дівчатам, які віддають перевагу кежуалу.

Незвичайно дуже елегантно виглядають вироби без оправи. Вони більше підійдуть дівчатам з маленьким обличчям, зможуть наголосити на жіночності, витонченості.

Форма також буває різною. Широко представлені квадратні, круглі, прямокутні вироби. Деякі їх оснащені гумкою. Це дуже зручно для туристів, водіїв, окуляри не спадатимуть, не потрібно їх постійно поправляти.

Де здійснити покупку

Найкраще якісні окуляри від сонця знайдете на сайті Інтернет-магазину «Я в шоці». У широкій різноманітності вибору представлені різні моделі, різної цінової категорії, обов'язково високої якості, тому зробити вибір не складе ніяких труднощів.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії