Светри, кардигани, кофти, туніки великих розмірів

Добір за параметрами
Всього 649
Ціна
Від
до

Кількість кишень

Вид толстовок


Довжина від горловини до низу виробу







Довжина плаття

Фасон сукні

Тип товару























Шлейф

Наявність корсету

Фасон піджаків та жакетів

Міжнародний розмір

Тип матеріалу

Країна-виробник товару



Фільтри
Показати ще 60 товарів

свитер большой фото З настанням холодів чи в негоду так і тягне завернутись у щось м'яке та затишне. Однак якщо у Вас немає можливості залишитися вдома під пледом, Ви обов'язково виручите чарівний светр, кардиган, кофта або туніка без яких особливо непросто обійтися в зимові та осінні місяці. У гардеробі кожної жінки обов'язково знайдеться місце для светра для кожного сезону . Для жінок з пишною фігурою дизайнери створюють моделі жіночих светрів великих розмірів, у яких з комфортом поєднується стиль.

Светри великих розмірів – тепло у будь-яку пору року

Светр - досить універсальна деталь жіночого гардеробу. Пишні леді можуть з легкістю поєднувати светри з джинсами великих розмірів або класичними спідницями. Вибір жіночих светрів великих розмірів "Я в шоці" вражає. Стримані кольори дозволяють поєднувати светри з елегантним одягом. Вибирайте виріб свого розміру, тоді він не перетворюватиме Вас на «безформну брилу» або надмірно обтягуватиме.

  • Більшість представлених в Інтернет-магазині «Я в шоці» светрів виконані з чистої бавовни, чудово тримає тепло та відрізняється дивовижною м'якістю.
  • Тим, хто прагне ідеалу у всьому, пропонують моделі з високоякісного кашеміру.
  • А вироби з невеликим додаванням акрилу порадують Вас приголомшливою зносостійкістю та простотою у догляді.

Кардигани великих розмірів від «Я в шоці»

Головна відмінність кардигана від будь-якого светра чи пуловера на ґудзиках – це відсутність коміра.

Кардиган - ідеальний одяг для жінок з пишною фігурою, адже найчастіше він подовжений, а це мінус об'ємні стегна. При цьому кардиган має глибокий виріз, а це плюс акцент на декольте.

  • Ви працівник банку чи офісу – зупиніться на класичному кардигані. Під строгу спідницю підійде кардиган середньої довжини, а під штани - до колін.
  • Для повсякденного варіанту можна підібрати довгий кардиган в'язаний великих розмірів, який відмінно поєднується з джинсами. Такий фасон може бути доповнений кишенями та застібатися на гудзики.
  • Закінчити образ вечірньої сукні допоможуть легкі трикотажні кардигани. Романтичні леді не залишаться байдужими до в'язаних ажурних моделей. Такі кардигани підійдуть під легку сукню або літню спідничку.

Туніки – одяг для будь-якого приводу

кардиган большой фото Дизайн. Туніки великих розмірів дозволять власниці відчути легкість, приховати недоліки своєї фігури. Якщо у жінки гарні груди, то її можна підкреслити тунікою з верхньою гумкою та прекрасним декольте. Вузькі плечі за бажання можна відкрити.

Тканина. Величезна кількість моделей радує своїм дизайном на всі випадки життя будь-якої пори року. Трикотаж, шерсть, бавовна... Це лише мінімум із чого можна створити туніку. Також популярні моделі із комбінованих тканин. Деякі моделі рекомендується носити з лосинами, але популярні туніки-сукні, які чудово підходять для повсякденного образу.

Колір. Тут різноманітності немає меж. На сайті нашого Інтернет-магазину можете обрати різне оформлення, і це стосується не лише туніку. Пропонуємо моделі чорного, білого, сірого, червоного, зеленого, блакитного, бежевого, фіолетового кольорів.

У нашому каталозі знайдете широку різноманітність кофт: довгі, укорочені, асиметричні, з капюшоном і без нього, із застібками, що одягаються через голову. Як застібки зазвичай використовуються гудзики, гудзики, зустрічаються моделі на запах з поясом. Як додатковий декор використовуються, кишені (справжні, обманні), вишивка, наклейки, принти, гудзики тощо.

Де зробити замовлення?

Купити якісні светри, туніки, кардигани, кофти великих розмірів можна в Інтернет-магазині « Я шокований ». Ми маємо широкий асортимент вибору, високу якість всіх виробів, а також доступні ціни на представлені позиції.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії