Туніки пляжні

Добір за параметрами
Всього 14
Бренди

Ціна
Від
до

Вид виробу

Тип трусів

Тип роздільного купальника



Фільтри

пляжная туника фото Пляжні туніки обов'язково повинні бути присутніми в літньому гардеробі кожної жінки, незалежно від віку. Це зручний та стильний одяг, який можна взяти з собою у відпустку. Сьогодні вони представлені різними варіантами на будь-який смак. Ви можете купити пляжну туніку в інтернет-магазині «Я в шоці», зробивши замовлення онлайн на нашому сайті.

Ми здійснюємо доставку товарів по всій території України.

Жінка з пишними формами часто комплексують, відпочиваючи на пляжі. Щоб замаскувати недоліки фігури, можна вдягати легку туніку . Крім того, вона підійде і струнким дівчатам, які вважають непристойним ходити в купальнику до літнього бару чи кафе. Такий одяг не тільки зручний та стильний – він підкреслює всі переваги жіночої фігури.

Різновиди туніки пляжної

Моделі дуже різноманітні. Сьогодні є можливість підібрати виріб під будь-який тип фігури, який би вигідно підкреслював усі її плюси, підкреслював жіночність, крихкість і граціозність. Існуючі моделі відрізняються за фасоном та стилістикою.

Класика. Зазвичай прямий фасон та довгі рукави. Можуть оздоблюватися вишивкою або іншим мінімальним декором.

З поясом. Вироби з тканини, що струмує, можуть бути прикрашені тонкими поясками з тканини або широкими ременями зі шкіри.

Спортивні. Зазвичай виконуються з капюшоном. Відмінний варіант для активних ігор на пляжі – наприклад, у волейбол.

Паре. Туніки, виготовлені з одного великого шматка тонкої тканини. Парео можна одягати різними способами, щоразу створюючи новий елемент одягу для пляжу.

Накинувши пляжну туніку, ви не почуватиметеся "роздягненою" під чужими поглядами, до того ж, вона захистить тіло від палючих сонячних променів.

Вибір пляжної туніки під особливості фігури

Щоб ви відчували себе комфортно у відпустці, при виборі пляжної сукні враховуйте особливості вашої статури. Наші рекомендації:

  • якщо у вас повні руки, вибирайте фасони з довгими рукавами
  • випираючий живіт і відсутність талії можна замаскувати, якщо придбати виріб без пояса. Також підійде варіант зі шнурівкою вище або нижче лінії талії
  • дівчатам і жінкам низького зросту слід вибирати туніки, з поясом під груди. Це дозволяє візуально зробити ноги довшими
  • жінкам з гарною зоною декольте можна одягати пляжні сукні з вирізами
  • підкреслити красу жіночої спини зможе стильна туніка з вирізом ззаду

Вибір відповідного кольору

женская туника фото При виборі звертайте увагу на колір - тоді ваша покупка точно буде вдалою. Якщо ви маєте зайву вагу, не обов'язково вибирати темні кольори. Можна віддати перевагу і яскраво-червоній моделі, але пам'ятайте, що вона не повинна бути прозорою та облягаючою.

Біла пляжна накидка - відмінний вибір для стрункої та засмаглої дівчини. Але якщо ви - дама з пишними формами та світлою шкірою, радимо вибирати модель з "тваринним" принтом (тигровий, леопардовий). Зараз дуже популярні сукні для пляжу з тваринами та етнічними мотивами, а також рослинними орнаментами. Оскільки зараз дуже великий вибір моделей, ви легко підберете туніку під колір вашого купальника.

Сучасні моделі виготовляються з різних матеріалів, але найпопулярніші з них: шифон, акрил, бавовна, віскоза, а як прикраса – мереживо.

Де зробити покупку?

Пропонуємо придбати пляжні туніки в Інтернет-магазині « Я в шоку » за привабливими цінами з доставкою по Україні. У нас представлені стильні моделі одягу від відомих вітчизняних та зарубіжних брендів. Тепер, щоб стати щасливою володаркою брендових речей, не обов'язково витрачати багато грошей. У нашому інтернет-магазині постійно діють найвигідніші пропозиції. Зробіть замовлення прямо зараз, вибравши одяг, який вам подобається, і ми відправимо ваші покупки в будь-яке місто.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії