Турка створена для приготування чудової кави по-східному. Традиційна турка (джезва-інша назва) виготовлялася із кованої міді. Кава, зварена в турці, відрізняється досить насиченим смаком і густою консистенцією з невеликою кількістю часток кави (гущі). У напої залишаються майже всі речовини, що містяться в обсмаженому кавовому зерні. Приготування кави в турці — один із найдавніших методів заварювання кави, тому рецептів кави по-східному дуже багато: вони можуть відрізнятися і використанням додаткових інгредієнтів, найтехнологією приготування та подачею кави.
У ящику: 1
В упаковці : 1
Дизайнів: 1
Вага: 0.19
Об'єм: 0.001368
Штрихкод: 4828118500863
Об'єм:
0.3
Матеріал підошви праски:
Золотий
Зовнішнє покриття:
Нікель