Добір за параметрами
Всього 536
Ціна
Від
до

Призначення

Комплектація

Довжина, см



Упаковка

Вид виробу:

Країна виробник

Країна реєстрації бренду


Країна-виробник товару

Особливості тканини

Розмірна група

Ціновий сегмент

Особливості крою

Гарантійний термін (міс)

Довжина рукава, см

Напівобхват грудей, см






Напівобхват талії, см






Напівобхват стегон, см



Окружність грудей, см


Довжина шортів, см

Довжина шорт по внутрішньому шву, см

Довжина по внутрішньому шву, см




Довжина по зовнішньому шву, см




Глибина посадки, см



Довжина кофти, см


Довжина лосин, см




Довжина рукава від плеча, см

Коло стегон, см


Коло талії, см


Довжина топу, см


Напівобхват (під грудьми), см









Фільтри
Показати ще 60 товарів

женская одежда для фитнеса фото Активний відпочинок та заняття спортом – найпопулярніші способи проведення дозвілля. Під час тренувань зміцнюється організм та коригується фігура. Інтернет-магазин "Я в шоці" пропонує великий вибір жіночого одягу для фітнесу. В наявності різні фасони та розміри. Ознайомтеся з асортиментом та оновіть гардероб трендовими новинками.

Вироби модні.

Жінкам варто доглядати різні варіанти вбрання. В інтернет-магазині представлені:

  • костюми;
  • топи;
  • легінси та інші предмети гардеробу для спорту.

Костюм – готовий образ для тренування. З окремих речей можна комбінувати різні вбрання. Наприклад, легінси та майка – літній варіант спортивного одягу для жінок, а худі та штани – зимова. Купальники та боді - плавальні вироби, але часто використовуються в гімнастичних та танцювальних напрямках. Серед широкої палітри кольорів можна знайти підходящий варіант. Джоггери та світшоти носять як повсякденний одяг. Предмети гардеробу стильно виглядають, а також забезпечують зручність та комфорт.

Різноманітність тканини.

Кожна тканина має певні властивості. Ознайомтеся з ними перед шопінгом, щоб не помилитись з вибором. Популярні матеріали для спортивних моделей:

  • біфлекс, еластан та поліестер. Загальні характеристики полотен – тонкі, міцні, що облягають фігуру та мають легку текстуру. На поліестер не утворюються грибки, він перешкоджає розвитку бактерій. Біфлекс та еластан – еталонні матеріали для виробництва купальників та боді;
  • вовна. Волокна полотна з часом не стають тоншими. Матеріал добре утримує тепло. Можна купити жіночий спортивний одяг із вовни на зиму. Речі захищають від вітру, ризик застудитися знижується;
  • бавовна і бавовна. Головна перевага тканин – екологічність. Матеріали виробляють із бавовнику, вони гіпоалергенні. Бавовна і бавовна дозволяють шкірі дихати. Речі довговічні, зносостійкі та не еластичні;
  • віскоза. Полотно унікальне, тому що виготовляється з натуральних волокон хімічним способом. Віскоза приємна до тіла та викликає роздратування. Вироби гігроскопічні та стійкі до впливу ультрафіолету.

Матеріал впливає на ціну жіночого спортивного одягу. Вибираючи тканину, враховуйте складність догляду та особисті уподобання. Якщо потрібні літні жіночі топи для фітнесу, зверніть увагу на біфлекс, бавовну та бавовну. Віскоза та вовна відмінно утримують тепло, предмети гардеробу підійдуть на пізню осінь та зиму.

Іноді дівчат непокоїть питання, як правильно підібрати колір. Тон може гармоніювати з аксесуарами, відтінком очей, іншими речами чи взуттям. У каталозі представлений жіночий спортивний одяг таких кольорів:

  • бежевий, білий та молочний. Якщо ви шанувальниця пастельних відтінків, ці тони точно підійдуть. Вони стримані та елегантно виглядають;
  • фіолетовий, рожевий, помаранчевий та червоний. Кольори вносять контраст у стилі дівчини. Якщо ви любите приковувати увагу, слід купити кілька яскравих нарядів;
  • коричневий, чорний та сірий. Немаркі відтінки підходять для тренувань та повсякденного носіння;
  • сірий тон добре поєднується з блакитними та зеленими очима;
  • хакі та оливкова. Кольори гармонують між собою. Можна придбати оливкову худобу та штани тону хакі. Підберіть рюкзак схожого відтінку та готовий образ.

одежда для фиитнеса фото В онлайн-магазині ви знайдете жіночі топи від відомих брендів та дизайнерів.

Спортивний одяг в Україні – невисокі ціни та відмінна якість.

«Я в шоці» – вигідне оновлення гардеробу.

Чому варто вибрати нас:

  • доставка по всій Україні;
  • постійне оновлення асортименту;
  • ввічливе обслуговування;
  • акційні пропозиції.

Замовити жіночий спортивний одяг в Інтернет-магазині можна онлайн або по телефону. Заощаджуйте на покупках, вибираючи товари зі знижками. " Я в шоці " - вигідний шопінг, невисокі ціни та якісні речі!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії