Жіночі блузки

Добір за параметрами
Всього 1744
Ціна
Від
до

Матеріал

Колір






























































































































склад





































































Властивості тканини

Країна реєстрації бренду

Розмір дитячого одягу (за зростанням)



Ціновий сегмент





Фільтри
Показати ще 60 товарів

блузка для женщин фото Блузка - красивий, елегантний, жіночний і стильний, а головне дуже універсальний одяг. Жіночі блузи чудово поєднуються з найрізноманітнішими стилями та образами, її можна одягати на будь-яку подію чи свято. Тому далі ми розповімо, як вибрати модну жіночу блузку для вас.

Особливості та види сорочок для жінок

Стильні жіночі блузи можна умовно поділити на три основні типи:

  • класична офісна - сюди відносяться суворіші блузки в стриманій колірній гамі - бежеві, білі, сині, коричневі, сірі, бордові та чорні. Для ділових зустрічей та роботи в офісі підходять однотонні варіанти або моделі в смужку без зайвого декору з довгими рукавами або рукавами три чверті, зазвичай із шовку, бавовни, джерсі або льону. Такі блузки чудово поєднуються з класичною спідницею чи брюками, а зимовий образ можна ще доповнити теплою жилеткою чи кофтою.
  • повсякденна - під стиль casual слід звернути увагу на подовжені блузи з картатим принтом або на короткі варіанти з квітковими або іншими принтами, вони чудово виглядають із взуттям на танкетці, спідницею та джинсами, а також брюками звуженого чи прямого крою. Для створення спортивнішого стилю виберіть трикотажну модну блузку з короткими рукавами
  • святкова – сюди слід віднести шовкові, шифонові та атласні блузи, які чудово доповнять образ для будь-якого урочистого заходу чи романтичної прогулянки. Такі моделі можна поєднувати не лише зі спідницями різного крою та брюками, а також із джинсами. Вибирайте однотонні блузи з воланами, бантом, мереживними вставками, відкритими плечима та вирізом у різних відтінках блакитного, червоного, зеленого, жовтого, помаранчевого та інших кольорів. Крім того, блузки з бантом, невеликим вирізом або мереживом підходять і під офісний стиль.

Яку жіночу блузу вибрати в залежності від типу фігури?

Різні моделі блузок здатні підкреслити переваги фігури:

  • пісочний годинник - для такого типу фігури підійде будь-яка модель жіночої блузки, головне правильно вибрати розмір
  • яблуко - вибирайте туніки та блузки у формі трапеції, також актуальними будуть моделі із завищеною талією та додатковим декором на рівні стегон та живота
  • перевернутий трикутник – тут варто вибрати блузку з глибоким круглим або V-подібним вирізом та доповнити її широким поясом
  • груша - зверніть увагу на блузки з оборками, мереживами, рюшами, накладними кишенями та рукавами-ліхтариками

Що пропонуємо своїм покупцям?

женская блуза фото На сайті нашого Інтернет-магазину можна підібрати стильні блузи за будь-якого випадку, зустрічаються суворі, вільні моделі. В останньому випадку дизайнери використали додатковий декор. Це можуть бути брошки, намистини, волани, гіпюр, блискавки, ажурні вставки, аплікації, машинна вишивка тощо. Кожна зможе підібрати вбрання на свій смак.

Більшість моделей однотонні, але все ж таки зустрічаються з оригінальним принтом. Це може бути клітина, смужка, горох, геометричний візерунок, квітковий, тваринний малюнок.

Різною може бути застібка. Пропонуємо своїм покупцям такі рішення: гудзики, кнопки, блискавка, зав'язки, також є моделі на планці, без застібки.

Ще одна відмінність, якій варто приділити увагу при виборі жіночої блузки – форма вирізу. Найпопулярніші варіанти: U-подібний, V-подібний, високий, круглий, овальний, під горло, декольте, фігурний, сорочковий, спадаючий, хомут. Різноманітність моделей дозволить покупцям не сумніватися – вони зробили правильний вибір, відкривши наш віртуальний каталог.

Куди на шопінг?

Купити блузку недорого різних моделей з декором і без в Інтернет-магазині « Я в шоку » з доставкою по всій території України. Широкий асортимент вибору, висока якість усієї продукції, доступні ціни переконають вас, що купувати у нас вигідно, а також дуже приємно.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії