Жіночі брюки

Добір за параметрами
Всього 1257
Ціна
Від
до

Колір
















































































Оздоблення та прикраси

склад


























































































Кількість кишень

Властивості тканини

Обхват стегон

Обхват талії

Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

Завдяки великій Коко Шанель, яка у 20-х роках минулого століття представила жіночі штани паризьким модницям, сьогодні вони набули такої популярності, що кожна жінка, щоб підкреслити свій образ та красу, може вибрати найбільш підходящу з багатьох моделей.

Види жіночих штанів

На сьогодні існує велика кількість класифікацій та видів штанів для жінок. Серед найпоширеніших варіантів:

брюки для женщин фото

  • елегантні класичні
  • чинос
  • клеш
  • спідниця-штани
  • бриджі
  • джоггер
  • кюлоти
  • карго
  • легінси та лосини
  • штани-банани
  • галіфе
  • прямі
  • штани-бойфренди

І це не весь перелік. Підкреслити переваги фігури та приховати недоліки допоможуть укорочені чи подовжені штани з низькою посадкою або із завищеною талією. Вузькі або широкі, з легкої або щільної тканини, яка добре тримає форму, з джинсової тканини або щільного деніму.

Які штани вибрати?

Класичний, міський чи щоденний стилі, день в офісі чи спонтанна поїздка з друзями на природу – у житті буває багато несподіваних моментів. Для кожного ви вибираєте відповідний стиль та зручний одяг.

Спідниця-брюки поєднує в собі жіночу ауру з практичними характеристиками штанів і надзвичайною елегантністю будь-якої дівчини. Комбінуйте з облягаючою блузкою та сандалями, це вбрання підходить як для офісу, так і для прогулянок.

Жіночі штани з деніму або льону, призначені для велосипедних турів, прогулянок на дитячих майданчиках, а також походу магазинами - вони особливо підходять для повсякденного носіння.

Штани вільного крою або джинси, що повторюють контури тіла, зручні, оскільки надають свободу рухам. Прекрасно поєднуються із топами, футболками, легкими лляними блузами.

Виберіть між балетками чи кросівками – ваш образ готовий.

Модні жіночі штани класичного крою, звужені до низу штани, штани-дудочки - чудово комбінуються з офісною сорочкою та піджаком, балетками чи туфлями на високих підборах.

Додавши акуратних прикрас, ви виглядатимете по-діловому вишукано.

Брендові штани зі штучної шкіри у поєднанні з легкою блузою або топом – це модне рішення. Комбінуйте з балетками, туфлями на підборах. Невелика сумочка на ремінці з металевого ланцюжка і стильні аксесуари будуть гармонійно виглядати в комплекті.

брюки женские фото

Жіночі штани чинос або джинси бойфренди поєднуйте з бавовняною сорочкою, джинсовою курткою, білими кросівками, маленькою сумочкою у вигляді рюкзака – у такому комплекті можна провести сонячну неділю у парку.

Спортивні моделі підходять не лише для тренувань у залі, на спортивному майданчику, але для прогулянок із друзями, поїздок на природу, туризму.

Коме крою, тканини подібні речі відрізняються типом застібки. Це може бути блискавка, гудзики, шнурок, гумка тощо.

При виборі звертати увагу варто колір виробу. Час, коли жіночі штани могли бути лише чорного, синього чи сірого кольору давно у минулому. На нашому сайті представлені яскраві моделі, наприклад, червоні, рожеві, блакитні. Вони матимуть змогу задовольнити вимоги кожної модниці.

Як декор використовуються різні елементи. Найбільш популярні серед них: паєтки, блискавки, фальшиві кишені, стрази, металевий декор, вставки інших тканин, наприклад штучної шкіри.

Пропонуємо штани для будь-яких сезонів. Якщо для літа підходять легкі тканини, то для зими краще вибрати щільні моделі, іноді утеплені.

Де купити жіночі штани?

В інтернет-магазині « Я в шоці » ви обов'язково підберете модель штанів для тієї події, яка буде для вас дуже важливою сьогодні.

Жіночі моделі штанів представлені такими відомими брендами. Купити модні штани для дівчаток Ви можете у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії