Жіночі джинси

Добір за параметрами
Всього 1384
Ціна
Від
до

Виробник

склад











































Розмір жіночого одягу

Розмір одягу


Країна реєстрації бренду

Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

джинсы для девушек фото Практично у кожної представниці прекрасної половини людства у гардеробі є жіночі джинси. Виріб універсальний та стане гарним вибором як для щоденного використання, так і для відвідування свят. Головне розуміти, як правильно вибрати модель , орієнтуючись на особливості фігури та власні переваги.

Штани вдало комбінуються з:

  • футболками
  • майками
  • сорочками
  • водолазками
  • светрами та світшотами
  • улюбленим верхнім одягом

Наш модний інтернет-магазин «Я в шоці» пропонує купити модні жіночі джинси за доступними цінами, відправлення здійснюється в будь-яке місто України. Одяг, розміщений в онлайн-каталозі, виготовляється із перевірених матеріалів на сучасному виробництві. Тому ми гарантуємо, що ви отримаєте винятково якісну продукцію.

Визначаємо розмір

Відомо, що справді якісний матеріал через деякий час розтягується. Тому вважається, що нова річ повинна сидіти трохи щільніше, ніж зазвичай. При покупці нового одягу важливо знати міру, адже надто вузькі штани можуть заважати правильній циркуляції крові в організмі. Але варто зауважити, що вибір розміру також залежить від типу крою:

  • еластичні вироби краще купувати ідеальний розмір;
  • моделі прямого крою із заниженою талією цілком можуть бути більшими і носитися з ременем.

Якщо ви плануєте купити жіночі джинси через інтернет, важливо ретельно знімати мірки. Саме правильно визначені параметри гарантують, що ви зможете ідеально підібрати розмір, орієнтуючись на спеціальну таблицю на сайті.

Жіночі джинси - враховуємо особливості фігури

Стрункі дівчата можуть сміливо купувати вироби із стрілками, речі прямого крою або з широким поясом. Їм підійдуть джинси світлих відтінків, тоді як володаркам пишних форм та виразних стегон краще звернути увагу на темні джинси, без яскравого декору на стегнах. Найкращим варіантом будуть класичні штани, які підкреслять переваги фігури. Якщо фігура має деякі недоліки, помітний животик чи сторони, бажано придбати модель із високою талією. Саме джинси-скінні роблять фігуру стрункішою та підтягнутою.

Що пропонуємо своїм клієнтам

У нас можете замовити не лише класичні чорні, сині речі, але й незвичайних кольорів. Наприклад, бежевий, білий, зелений, жовтий, червоний, блакитний тощо. Зустрічаються також двоколірні варіанти: наприклад, одна штанина темного кольору, інша світла. Також бувають квадратні вставки іншого кольору по всій площі штанів.

Тепер поговоримо про фасон. Пропонує клієнтам прямі, звужені, розкльошені моделі, а також джинси бойфренди.

Як застібка використовується блискавка, гудзики, застібки, шнурки, гумка. Популярні моделі у яких широкий пояс із кількома гудзиками.

Джинси виготовляються із застосуванням декоративних елементів. Це може бути ажурне в'язання, вишивка, потертості, дірки, блискавки, написи тощо. Такі моделі можуть використовуватися як для повсякденного, так ошатного використання.

Для зимової пори року підходять моделі із утеплювачем. У них вам буде зручно, тепло за будь-якої погоди. У цьому відчуття стилю не постраждає.

джинсы женские фото

Купити джинси для жінок

Наш інтернет-магазин "Я в шоці" пропонує широкий асортимент моделей за доступними цінами. Співпраця з нами гарантує:

  • отримання якісного одягу, що виробляється на власних виробництвах
  • відправлення в будь-який регіон України
  • можливість оформити замовлення оптом чи в роздріб
  • безкоштовна консультація професійного менеджера у телефонному режимі

У нашому каталозі ви можете підібрати ідеальний варіант світлих джинсів, які сподобаються саме вам.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії