Жіночі футболки

Добір за параметрами
Всього 3939
Ціна
Від
до

Колір








































































Оздоблення та прикраси

Призначення

склад




































Фасон вирізу горловини


Країна виробника

Довжина від горловини до низу виробу





Спосіб нанесення

Довжина рукава виробу

Обхват грудей

Країна реєстрації бренду


Особливості тканини

Ціновий сегмент



Фільтри
Показати ще 60 товарів

женская красивая футболка фото Футболки жіночі - невидима частина літнього та демісезонного аутфіту сучасної жінки. Універсальність виробів сприяє створенню красивих трендових образів, вдало доповнюючи блузи більшою часткою речей. Достатньо кількох фасонів - і ви виглядатимете чудово на прогулянці, роботі, під час ділової зустрічі, у спортивному залі.

Модні жіночі футболки , представлені в магазині «Я в шоці», порадують вас широким вибором, відмінною якістю виготовлення та матеріалу. Маючи кілька таких футболочок, без зайвих зусиль, буквально за кілька хвилин можна завершити приголомшливий look, експериментуючи з різними фасонами. Вибирайте цікаві варіанти дизайну та колірних рішень за вигідною ціною вже зараз.

Футболка жіноча: нюанси крою

Футболки жіночі, у своєму багатому різноманітті, відрізняються особливістю пошиття.

У переважній більшості вироби наділяють коротким рукавом. Однак, зустрічаються моделі з довгим рукавом, що мають елементи на кшталт «реглан», а також скорочений рукавчик, який ледве прикриває плече. Таке рішення дає можливість підібрати найбільш підходящий, гармонійний до певного комплекту виріб. Вони можуть бути різної довжини та ширини:

  • короткі, так звані топи
  • нижче за талію
  • довгі
  • вільного крою або оверсайз
  • приталені

До нюансів відноситься форма вирізу горловини – кругла, трикутник, інші варіації. Кожен окремий формат здатний вигідно охопити лінію до шиї, декольте, дозволяє використовувати аксесуари у вигляді підвісок, намисто тощо. Круті, стильні жіночі футболки відрізняються особливостями, які дають хорошу можливість придбати виріб для дівчат з будь-яким типом фігури. Наприклад:

  • пісочний годинник, прямокутник - ідеально підійде крій, що обтягує. Він підкреслює контури тіла
  • для власниць форми груша - приталені, за умови правильно підібраного низу
  • перевернутий трикутник, яблуко - краще придбати простір, oversize

На сайті Інтернет-магазину «Я в шоку» у продажу одяг, виготовлений з високоякісного трикотажу, найбільш популярних чи значних кольорів. Вироби виділяються зносостійкістю, не линяють, завдяки чому насиченість кольору, охайність, зберігаються довго. Також у нас ви знайдете футболки однотонні базові, з принтом, написом, вишиті та інші дизайнерські винаходи. Знайдете як яскраві, так стримані відтінки, класичний чорний, білий.

Футболка - універсальна річ, тому вона гармонійно виглядає з великою частиною елементів гардеробу: сарафанами, комбінезонами, спортивними або класичними брюками, легінсами, шортами тощо. А прислухаючись до простих рекомендацій провідних стилістів, ви легко зможете створювати чудові образи, які тільки підкреслюють вашу індивідуальність.

футболка женская фото

Куди на шопінг?

Інтернет-магазин «Я в шоці» часто проводить розпродаж – пропонує придбати жіночі трикотажні футболки дешево, за оптимальними цінами. Ми впевнені у високій якості своєї продукції. Сучасні виробники дбайливо працюють над кожним виробом, забезпечуючи покупців зручним одягом. Моделі з нашого віртуального каталогу, неодмінно припадуть до смаку сучасним модницям, незалежно від віку та стильового спрямування.

У нас можна купити футболку жіночу бавовну недорого. Вартість одягу прийнятна всім покупців без винятку, розрахована на мінімальні бюджетні вкладення. Доставка здійснюється по всій території України.

Для оформлення замовлень скористайтесь кошиком. За необхідності допомоги наших фахівців, телефонуйте за вказаними номерами телефону. Купувати одяг від нашого Інтернет-магазину – це завжди швидко, вигідно та мега-зручно!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії