Жіночі Комбінезони

Добір за параметрами
Всього 558
Ціна
Від
до

Виробник

Бренд

Візерунки та принти

Фасон рукава

Сезонність

Довжина рукава


Розмір жіночого одягу


Міжнародний розмір




Особливості моделі


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару


Номенклатура



















































































Особливості тканини


Розмірна група


Ціновий сегмент



Фільтри
Показати ще 60 товарів

женские комбез фото Складно уявити собі більш комфортний та універсальний вид одягу , ніж жіночий комбінезон, який може бути виконаний у різній стилі з різних матеріалів.

Комбінезон має довгу історію, але стильним предметом жіночого гардеробу він став зовсім недавно. У період Першої світової війни комбінезони використовувалися як робочий одяг. Так тривало ще кілька десятиліть – комбінезони носили лише різноробочі, які виконували брудну низькооплачувану роботу.

Як вибрати модель комбінезону?

Перш ніж купити жіночий комбез, радимо ознайомитися з його основними варіантами:

  • джинсовий комбінезон - поєднується як зі спортивним взуттям, так і з підборами і залишається актуальними навесні та влітку
  • брючний комбінезон із текстилю - підходить під офісний стиль, може бути виконаний з твіду, джерсі, бавовни, шовку, атласу або костюмної тканини. Можна вибрати варіант з верхом у формі блузки з широким поясом або топа з рукавами, а внизу – у формі класичних штанів
  • жіночий комбінезон із шовку чи віскози – ідеальний для урочистих заходів. Для вечірнього заходу вибирайте довгі комбінезони, які можна доповнити модними туфлями на підборах, для денного підійдуть короткі моделі зі шортами або спідницею-шортами
  • легка модель з бавовни, трикотажу, шифону або атласу - доповнить образ у стилі casual і чудово виглядатиме як зі спортивним взуттям, так і з підборами

Купити модний комбінезон в Інтернет-магазині «Я шокований»

Асортимент такого виду одягу в інтернет-магазині «Я в шоці» складається із стильних моделей найпопулярніших серед сучасних жінок. Наші майстри із турботою підійшли до створення кожної моделі, забезпечуючи власниць зручністю при користуванні річчю. Різноманітність кольорів, малюнків, елементів декору допоможуть зробити найбільш вдалий виріб для створення задуманого образу.

При виробництві комбінезонів використовуються різні типи тканин:

  • вечірні шиють із шифону, шовку, атласу. Такий матеріал добре лягає по фігурі, підкреслюючи елегантність, жіночність
  • ділові моделі, сучасним красуням дозволяють дотримуватись робочого дрес-коду, виконують з костюмної тканини, добре тримає свою форму, не меніться.
  • літні варіанти виготовляють із легкого матеріалу - трикотаж, бавовна, віскоза, льон

Який комбінезон вибрати для себе

Для того, щоб вигідно підкреслити фігуру, віддавайте перевагу моделям, що обтягують. Власницям пишних форм рекомендується вибирати крій з V-подібним вирізом горловини, драпіруванням в області талії, у міру широких штанин.

женские комбинезон фото Комбінезон - це самодостатній одяг, який при цьому можна обіграти аксесуарами та прикрасами. Його можна носити як повноцінну річ, чи комбінувати із футболками, сорочками, блузками. Серед фасонів зустрічаються моделі:

  • з бретелями, коротким рукавом, асиметричним плечем;
  • звичайною, високою, низькою талією
  • звужені або вільні
  • з довгими або короткими штанами та інші

У нас можете знайти вироби не тільки для дорослих жінок, юних дівчат, але також для маленьких дівчаток. Це одяг для будь-якого віку.

Забарвлення можете вибрати будь-які. Більшість моделей однотонні: чорні, білі, сірі, червоні, зелені, блакитні тощо. Також популярні моделі із принтами. Це може бути космос, квіти, тварини, абстракція.

Як прикраси використовують гіпюр, атласні стрічки, рюші, текстильні банти.

Куди за покупками

Бажаєте купити комбінезон недорого для жінок та дівчат за низькою ціною від виробника? Інтернет-магазин " Я в шоці " пропонує великий вибір стильного одягу, який можна замовити з доставкою по всій території України. Ми гарантуємо кожному покупцеві відмінну якість товару, найкраще обслуговування та задоволення від покупок.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії