Жіночі зимові куртки

Добір за параметрами
Всього 344
Бренди

Ціна
Від
до

Оздоблення та прикраси

Виробник

Бренд

Тип тканини

Кількість кишень

Візерунки та принти

Довжина від горловини до низу виробу




Температурний режим

Довжина рукава виробу


Тип кишень

Країна виробник


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Особливості тканини

Ціновий сегмент

Особливості крою




Фільтри
Показати ще 60 товарів

женская зимняя куртка фото Практичні, комфортні, модні – жіночі зимові куртки присутні в кожному жіночому гардеробі. Вони добре сидять, зберігають тепло, захищають вас від дощу та холоду завдяки технологічним матеріалам. Різні фасони та яскраві кольори роблять цей елемент гардеробу чудово придатним для повсякденного життя, дає максимальну свободу пересування. Щоб ви змогли купити ідеальну для вас курточку, ми розповімо про моделі жіночих курток, а також про деталі, які роблять їх такими особливими.

Моделі курток для жінок

У нашому Інтернет-магазині кожен бажаючий зможе підібрати такі варіанти:

  • пуховик - подовжений або короткий, оверсайз або приталений, спортивний з капюшоном або елегантний з хутряними вставками, він зігріє вас у найхолоднішу погоду завдяки наповнювачу пух-перо
  • парку з утеплювачем, капюшоном та шнурком по низу для максимального захисту від холоду та вітру, добре представлені на наших віртуальних полицях
  • ветровка - осіння модель для максимального захисту від вітру
  • шкіряна куртка - класика, представлена в натуральній чи штучній шкірі
  • бомбер – коротка модель з еластичними манжетами без коміра
  • джинсова куртка - різних кольорів та силуетів, ідеальна для теплої весни.

Підберіть відповідну модель залежно від погоди, стильових уподобань.

Фасони жіночих курток:

  • подовжена – призначається для дощової, вітряної погоди. Шиється із щільної тканини, добре оберігає від вітру. Комір-стійка, еластичні манжети і капюшон з гумкою, що регулюється, не дозволяють дощу або вітру проникати крізь куртку. Крім хорошого захисту, такий крій дуже функціональний і підійде до будь-якого вашого образу - до сукні чи штанів, спідниці чи джинсів;
  • укорочена - це функціональний повсякденний варіант для будь-якої дівчини, який можна використовувати повсюдно, виглядає дуже ефектно, можна одягнути за будь-якої ситуації. Запобігають холодним температурам і вітру, певною мірою відштовхують воду. Ці куртки можна поєднувати з будь-яким низом – спідницею або брюками;
  • утеплена - багато брендів пропонують верхній одяг із додатковим утеплювачем. Це виглядає як комбінація внутрішнього шару із флісу або штучного хутра, прикріпленого до верхнього шару за допомогою блискавки або гудзиків. Без верхнього шару є полегшеним варіантом куртки. У результаті виходить 2-в-1, ви отримуєте елемент гардероба для міжсезоння, а разом з підкладкою - теплий, комфортний, зимовий варіант.

женская куртка фото На що слід звернути увагу під час виборів?

Крій завжди повинен відповідати роду занять. Наприклад, якщо ви шукаєте багатофункціональний верхній одяг для прогулянок велосипедом, вибирайте жіночу модель з розширеною задньою частиною, вільного крою. Або оберіть укорочену легку, теплу, комфортну куртку.

Оформлення одягу

Якщо раніше зимові жіночі пуховики були представлені всього кількома квітами, зараз все змінилося. На нашому сайті можете замовити наступні варіанти: чорний, білий, червоний, синій, зелений, жовтий їх усілякі відтінки. Зустрічаються як однотонні, так і моделі з принтами, наприклад клітина, рослинні візерунки.

Як декор виступають аплікації, вишивка, хутро, металеві емблеми (наприклад, назва бренду), помпони, написи.

Різними можуть бути застібки. Товари, представлені в нашому магазині, відрізняються наступними застібками: кнопки, блискавки, гумки. Деякі куртки поєднують у собі відразу кілька варіантів.

Де можна зробити замовлення

Купити якісну та стильну жіночу парку можна в Інтернет-магазині « Я в шоці »! Наш магазин пропонує найкращий вибір серед безлічі моделей та брендів, оперативну доставку, зручний для вас спосіб оплати та можливість повернення товару, якщо вам не підійшов розмір.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії