Жіночі лосини

Добір за параметрами
Всього 1037
Ціна
Від
до

Колір





































































склад
























































Упаковка

Візерунки та принти

густина

Вид виробу

Вид виробу:

Матеріал наповнювача

Моделі

Особливості тканини

Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

лосины для женщин фото Лосини - популярні ультра облягаючі штани для жінок, зазвичай довжиною до литок або кісточок. Вони можуть мати будь-яку посадку, виготовлятися з різних матеріалів, деякі моделі відрізняються яскравим декором і взагалі жіночі лосини являють собою штани, які можна носити щодня незалежно від приводу. Застібки та кишені на них відсутні або вони по максимуму плоскі та непомітні. Зате трапляються моделі з тасьмою, яка пришивається внизу до штанини і простягається під ступню.

Види жіночих лосин

Існують легінси для дівчат різних стилів, які підходять під різні ситуації, серед основних типів можна виділити:

  • класичні або повсякденні - базова модель у гардеробі будь-якої модниці, щільно прилягає та обтягує
  • офісні - моделі класичних однотонних кольорів без зайвого декору
  • утеплені - підходять для холодного періоду року, на флісі або махрові
  • святкові - для таких жіночих моделей характерні різноманітні принти та декоративні елементи
  • жіночі спортивні лосини - специфічні моделі без швів, неймовірно зручні для виконання фізичних вправ, бігу, занять йогою, є найпопулярнішою формою для фітнесу

Крім того, лосини для дівчат бувають з низькою, середньою та високою посадкою, можна виділити вигляд у великих розмірах зі спеціальною формою пояса для вагітних. Популярні та декоративна вишивка, вставки, невеликі принти та інші види декору. Також не втрачають популярності моделі під шкіру та варіанти зі блискавками на штанинах. Існує велика кількість кольорів, в яких виготовляються штани, що облягають, як, наприклад, класичні чорні лосини, білі, а також яскраві червоні, жовті, рожеві, зелені, блакитні і т.д.

Як правильно вибрати жіночі легінси?

За допомогою подібних штанів можна підкреслити сильні сторони фігури та створити яскравий образ. Також вони відрізняються великою зручністю, надаючи максимальний комфорт без сковування рухів, надає впевненості у собі. Але головною перевагою для жінок і дівчат стає їхня універсальність, яка усуває проблему «з чим одягнути».

Також варто звернути увагу на матеріал:

  • шерсть - для теплих зимово-осінніх моделей, які призначені для носіння поверх колготок;
  • трикотаж - такий матеріал відмінно розтягується та відрізняється неймовірною м'якістю, надаючи повний комфорт;
  • бавовна - такі лосини будуть приємні до шкіри, повітропроникні і не викликатимуть алергії чи подразнення, а головне не втрачатимуть форму після великої кількості прань;
  • екокожа - чудово виглядає і привертає увагу завдяки глянсовій поверхні, при цьому дозволяє шкірі дихати.

женские кожаные лосины фото Із чим носити?

Поєднуйте лосини асфальтового кольору з довгими туніками та светрами. Лосини сталевого відтінку гармонійно виглядатимуть разом з топом пастельного або темного тонів. Доповнюйте образ туфлями на підборах (з широким та товстим підборами). Також можна підібрати яскраві аксесуари – біжутерію, пояс, сумочку-клатч.

Дуже ефектно виглядають модні бордові моделі. Вони можуть стати яскравим акцентом в образі, якщо вдягнути їх із нейтральним верхом. Також дизайнери радять поєднувати яскраві лосини із одягом контрастних тонів. Наприклад, бордові шкіряні лосини дуже стильно виглядатимуть у поєднанні з кардиганом м'ятного кольору. У такому випадку слід вибирати аксесуари нейтральних відтінків, тоді ваша цибуля буде дуже ефектною.

Де купити?

В Інтернет-магазині « Я в шоці » можна купити лосини різних моделей з доставкою в будь-яке місто країни. Наш асортимент оновлюється стильними моделями на будь-який смак. Продукція, яку ми пропонуємо, виготовляється відомими брендами України та Європи. Для вдалого шопінгу тепер не потрібно навіть виходити з дому – достатньо оформити покупку на нашому сайті.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії