Жіночі майки

Добір за параметрами
Всього 502
Ціна
Від
до

Колір



























































Виробник

Візерунки та принти

Вид виробу


Фасон вирізу горловини

Розмір жіночого одягу






Верх

Розмірна група


Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

майка женская фото Майка жіноча - це базовий елемент у гардеробі кожної представниці прекрасної статі. З її допомогою можна створювати різні цибулі, на всі випадки життя. Цей універсальний одяг підійде і для літа, і для більш прохолодної погоди, якщо одягати її під сорочку чи светр. Ви можете замовити майку жіночу за вигідною ціною в Інтернет-магазині «Я в шоці», з доставкою у ваше місто.

Майка жіноча - це такий одяг, який не може бути зайвим. Чим більше у вас їх – тим краще. З настанням теплого сезону варто оновити свій гардероб і придбати щонайменше дві-три «свіжі» моделі, які можна буде використовувати для різних випадків життя.

Майка жіноча: популярні моделі

Дизайнери створюють нові моделі маек для жінок - від класичних до яскравих і оригінальних. Якщо перші підійдуть для повсякденних образів та занять спортом, то останні зможуть наголосити на вашій індивідуальності. Розглянемо найпопулярніші моделі:

  • з анімалістичними візерунками. Вироби з «хижими» принтами (тигрове, леопардове) дозволять вам виділитися з натовпу на вечірці
  • з романтичними візерунками. Майка жіноча із зображенням квітів або морських пейзажів створять романтичний настрій і ідеально підійдуть для прогулянок містом або побачень.
  • футболки з оригінальними принтами. «Соковиті» принти прикрашають білу майку і надають їй особливостей. У такому одязі можна поїхати на шопінг або зустрітися з друзями у неформальній обстановці
  • довгі моделі. Такі вироби зазвичай відрізняються вільним фасоном і мають V-подібний або округлий виріз
  • стильні майки з шовку або атласу. Подібні моделі виглядають дуже елегантно на струнких дівчатах, підкреслюють їхню красу і жіночність. Вони підійдуть для вечірок та навіть урочистих заходів

Як додатковий декор використовується мережива, бахрома, кольорові вставки (зазвичай яскраві, неонових кольорів). Застібка в більшості випадків відсутня або це бічна блискавка.

Колірне оформлення також різноманітне. Можете підібрати моделі білого, чорного, сірого, бежевого, червоного, гірчичного, блакитного, зеленого, червоного, жовтого подібних відтінків. Це дозволить підібрати одяг для будь-якого образу.

Матеріали також заслуговують на особливу увагу. На полицях нашого віртуального магазину знайдете вироби з тканин: оксамит, віскоза, трикотаж, льон, сатин.

Майка жіноча: модні тренди.

Цього сезону жіночі літні майки в основному виконуються з натуральних матеріалів, дихають. Це не тільки звичайна бавовна або льон, але й кулір та мультирип (різновиди тонкого трикотажного полотна). Вироби таких тканин ідеально підійдуть для повсякденних образів спекотного літа, а також для занять фітнесом.

женская майка фото Щодо особливостей актуальних фасонів, то зараз спостерігаються такі модні тенденції:

  • рукава «три чверті»
  • низькі трикутні вирізи та декольте
  • призбирані вирізи
  • шалеві осередку
  • квадратні вирізи
  • імітації вирізів із " "запахом""
  • декор у вигляді невеликих кишень на грудях

Де замовити футболки для дівчат?

Ви можете купити майку жіночу недорого на свій смак, обравши ідеальну модель в каталозі нашого Інтернет-магазину. У « Я в шоці » регулярно діють вигідні акційні пропозиції та розпродажі, в рамках яких можна дешево придбати якісні брендові речі. Тепер, щоб оновити гардероб, жінкам не потрібно витрачати шалені гроші. Ви можете переконатися самі, що з «Я в шоці» шопінг стає доступним та зручним! Оформіть замовлення на сайті та чекайте на доставку придбаних товарів до будь-якого міста України. Якщо одяг не підійде вам за розміром, ви легко можете повернути його або обміняти. Ми цінуємо час наших покупців, тому процедура повернення проста та не вимагає багато зусиль.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії