Жіноче пальто

Добір за параметрами
Всього 255
Ціна
Від
до

Виробник

Бренд

Кількість кишень

Матеріал верху

Вид виробу

Вид куртки

Кишені

Тип товару

Колір виробу

Вид плащів

Країна виробник


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару


Матеріал наповнювача

Особливості тканини

Ціновий сегмент

Особливості крою




Фільтри
Показати ще 60 товарів

пальто для девушек фото Взимку холодно чи просто прохолодно навесні? Жіноче пальто додає стильності, зігріває будь-якої погоди. Навесні чи восени носимо легке коротке пальто, взимку – приємне тепле. Воно є незамінним елементом жіночого гардеробу. А ми розповімо про тенденції цього елемента одягу.

Різні стилі жіночих пальто

Зустрічаються такі варіанти:

  • класичні жіночі моделі є стильними та елегантними. У цьому напрямку віддається перевага чітким лініям, високоякісним матеріалам, стриманим кольорам. Пальто створює відмінний силует завдяки довгому крою, а також характерному поясу. Незамінно при дощовій, вітряній весняній чи осінній погоді. Приталений крій виділяє силует, надає особливого шику вашому образу, широкий - дає можливість одягнути щільний теплий светр, щоб почуватися комфортно, навіть за дуже холодної погоди. Пальто під пояс дуже личить жінкам, у яких відсутня виражена лінія талії. Саме завдяки поясу ця область буде підкреслена та виділена. Виберіть однобортне пальто з косими кишенями
  • спортивний стиль для дівчат, які почуваються комфортно у зручних кросівках. Якщо вам подобається спортивний стиль, жіноче пальто з капюшоном – гарний вибір. Найчастіше ці моделі з додатковим внутрішнім утеплювачем, який кріпиться на внутрішній стороні гудзиками або змійкою, що робить цей верхній одяг універсальним для холодної пори року.
  • укорочене пальто-кокон або пальто дафлкот з капюшоном та накладними кишенями, відмінною рисою якого є застібка зі спеціальних комбінованих ґудзиків та мотузкових петель. Довжина таких виробів зазвичай досягає стегон, що надає більшу свободу вашим рухам.
  • двобортне пальто з довгим або коротким лацканом, прямим або приталеним кроєм додає стильності, елегантності, воно особливе. Крім того, подовжений фасон завжди виглядає дуже привабливо, особливо в таких кольорах, як чорний, синій або бежевий. Для більшої екстравагантності виберіть вільну модель з рукавом у стилі кажана. Це хороший вибір, який, до того ж допускає під собою наявність щільного одягу (такого як теплі светри) у холодну пору року
  • жіночний образ підкреслить пальто в квіткові візерунки, моделі з тонкої тканини з грайливими деталями - все це ідеальне рішення для витончених жінок, які можуть сміливо носити пальто з декоративним поясом, щоб підкреслити лінію своєї фігури. Або віддаєте перевагу подовженому пальту, для якого характерна відсутність застібки на гудзиках. Передні планки на запах підв'язують ременем. Незважаючи на простоту, цей крій виглядає дуже жіночним та елегантним. Дуже йде жінкам, чиї форми тіла характеризуються прямолінійністю

зимнее пальто фото Яке вибрати пальто?

Для холодної пори року у вас має бути хороше зимове зимове пальто. Завдяки наповнювачу з пуху та пера або синтепону, воно надає легкість та зручність одночасно. А класичні м'які вовняні моделі дуже елегантні, здатні захистити вас від холоду.

Що стосується особливостей фігури, то фасон з низько розташованим лацканом для жінок з пишними грудьми – гарне рішення. Прямий крій виробу йде дівчатам із вузькою талією. Дівчатам, за наявності широких плечей або виражених форм в області стегон, потрібно також наголошувати на талії. Вам підійде пальто-кокон. Якщо у вас пишні стегна, зупиніть свій вибір на виробі без кишень та без візерунків у нижній частині одягу. Краще підкреслити тонку верхню частину тіла завдяки декоративним елементам в області грудей або великого коміра. Для цього типу фігури дуже підійде дафлкот.

Купити пальто демісезонне можна в Інтернет-магазині « Я в шоку » з доставкою по Україні. У каталозі нашого магазину представлений тільки якісний верхній одяг.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії