Жіночі сукні

Добір за параметрами
Всього 5401
Ціна
Від
до

Колір
































































































































































































































































































склад













































































































































































Тип тканини




























































Наявність каптуру

Матеріал верху

Тип коміра

Наявність кишень


У комплект входить


Посадка

Вид костюма

Шлейф

Наявність корсету

Обхват грудей

Обхват стегон

Країна реєстрації бренду


Обхват талії

Ціновий сегмент





Фільтри
Показати ще 60 товарів

женское платье фото Сукня – класичний елемент жіночого гардеробу. Жіночі сукні можна носити будь-якої пори року, одягати подію в залежності від моделі, матеріалу виготовлення. А як вибрати правильну річ, яка підходить саме для вас, ми розповімо модницям далі.

Стиль, фасони вбрання для жінок.

Різні моделі можна розділити на три основні типи залежно від випадку, до якого воно вибирається:

  • Вечірні - різновид на особливий випадок, зазвичай шиються з атласу, оксамиту або парчі, а літні варіанти можуть бути пошиті з шовку або шифону. Популярні довгі вечірні моделі зі спідницею, вузькі футляри міді без коміра, рукавів, шва по талії, а також вечірні варіанти в стилі New Look з пишною спідницею в підлогу. Такі рішення можна вибирати з блискучої тканини, а також з різним декором у вигляді вишивки, каміння тощо;
  • коктейльні – гарний вибір для корпоративів, свят, походів у театр чи ресторан, зазвичай виготовлені із шифону, шовку, атласу, мереживної тканини, кропу чи оксамиту. Це можуть бути речі з відкритою спиною, сукні-трапеції довжини міді без акцентів на талії, одяг з відкритими плечима, фасони, що облягають, відмінно підкреслили фігуру, а також асиметричні речі з подолом різної довжини або нестандартним вирізом;
  • щоденні – кежуал варіанти, які можна носити скрізь – працювати, зустрічі з друзями чи звичайні прогулянки. Такі вбрання можуть бути виконані в різних фасонах, з різних матеріалів: повсякденні теплі речі виготовляють з вовни, віскози, поліестеру або трикотажу, дуже популярні в'язані, трикотажні з довгим рукавом, різним типом в'язки - від дрібної, до великої нестандартної. Легкі літні сарафани в стилі кежуал шиють із льону, бавовни, атласу чи шовку.

Яке рішення вибрати для жінки?

Щоб модна сукня добре села, слід підбирати її модель залежно від типу фігури:

  • для типу «пісочний годинник» підійдуть облягаючі рішення, модель new look, сукні футляри будь-якої довжини;
  • для типу фігури "яблуко" краще вибрати виріб з відкритими плечима, V-подібним вирізом або сукню-трапецію довжини міді;
  • типу фігури "груша" також підійдуть сукні-трапеції, ліфи з корсетом, new look або силуети прямого крою;
  • Для "перевернутого трикутника" вибирайте асиметричні варіанти, довгі сукні з пишною спідницею, прямого крою або варіант з басками.
  • типу фігури "прямокутник"" підійде фасон тюльпан, сукня-трапеція або моделі із заниженою талією.

Секрети кольорів.

Забарвлення може скоригувати будь-який тип фігури. Темні відтінки зроблять її стрункішою, приховають зайву вагу. Світлі кольори зазвичай надягають жінки, які мають гармонійнішу фігуру, стрункий стан.

платье фото Вибираючи колір стильної сукні, слід звертати увагу на тон вашої шкіри. Деякі кольори здатні надати шкірі тьмяного відтінку, надати жінці зайві роки. Наприклад, червоний підкреслює роздратування на тілі, а сіро-зелений робить жінку старшою за віком.

Довжина не менш важлива.

Точно підібрана вона може підкреслити фігуру, приховати недоліки. Вечірнє, літнє недороге вбрання виглядає вдало в максі, що дуже підходить високим жінкам. Дівчата ж невисокого зросту можуть здаватися в довгому вбранні ще нижчими.

Щоб ноги здавалися довшими, можна зробити акцент трохи вище за лінію талії. Також не варто вибирати довжину до коліна чи нижче.

Високим дівчатам, жінкам підійде будь-який варіант, окрім дуже коротких, пишних моделей.

Де зробити замовлення?

Купити сукню від виробника різного фасону, стилю, на будь-яку ситуацію можна в інтернет-магазині «Я в шоці» . У нас знайдете широкий асортимент вибору, відмінну якість усіх товарів, а також їхню доступну вартість. Купувати у нас не лише приємно, але й дуже вигідно. Приходьте за покупками якнайшвидше.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії