Жіночі сорочки

Добір за параметрами
Всього 438
Ціна
Від
до

Візерунки та принти

Довга

Вид виробу

Фасон рукава

Фасон вирізу горловини

Довжина від горловини до низу виробу

Розмір жіночого одягу






Міжнародний розмір





Особливості моделі

Країна-виробник товару


Особливості тканини


Розмірна група


Ціновий сегмент

Особливості крою




Фільтри
Показати ще 60 товарів

фото женской рубашки Жіноча сорочка присутня у шафі будь-якої представниці прекрасної статі. Ділові сорочки необхідні для створення офісного образу, вироби яскравих відтінків та з принтами стануть відмінним вибором "на кожен день", а моделі білого кольору підійдуть практично під будь-який одяг. Замовте жіночі сорочки в Інтернет-магазині «Я в шоці» за доступними цінами, адже це класика завжди буде в моді.

Жіночі сорочки дозволяють створити різноманітні образи - як повсякденні, так і святкові, тому їх можна вважати за універсальні предмети гардеробу. Це базова річ, яка завжди виглядає стильно та чудово поєднується з усілякими модними новинками. Класичні жіночі блузки виглядають лаконічно та елегантно, а моделі, доповнені різними декоративними деталями, дозволяють створити унікальний, свіжий образ для вечірки чи урочистого заходу.

З чим поєднувати такий одяг?

Ви можете купити жіночу сорочку та носити її практично з будь-яким одягом. Пропонуємо кілька вдалих, на наш погляд, варіантів поєднання одягу:

  • з джемперами чи кардиганами. Класичний джемпер чи кардиган чудово доповнить жіночу блузку. Завершити образ допоможуть прості туфлі на невеликих підборах та сумочка-клатч
  • із жилетом. Придбайте жіночу блузку для створення класичної цибулі у поєднанні з жилетом та прямими брюками. Додайте невелику деталь - тонкий ремінець, і ви виглядатимете більш жіночно. Можна поєднати її із жилетом у стилі oversize, виконаному у яскравому кольорі. Тоді це буде не діловий, а стильний повсякденний образ. Доповніть таку цибулю модним капелюхом і довгими намистами, і ви будете на висоті
  • з бриджами та шортами. Ви можете одягати жіночі сорочки з джинсовими міні-шортами, бермудами, капрі та іншими моделями одягу – все залежить від вашої статури. Зверху можна визначити модний блейзер і завершити образ взуттям на підборах або танкетці
  • зі спідницями. Для офісної цибулі оберіть білу модель, чорну спідницю-міді та шкіряну сумку. А для обіду з друзями чи прогулянки підійде картатий варіант у поєднанні зі спідницею з деніму.

Сучасні сорочки не обов'язково самостійний елемент гардероба. Нерідко їх носять у розстебнутому вигляді поверх топу. Прекрасне рішення для прохолодного літнього дня

Модні тенденції цього сезону

рубашка женская фото У нашому віртуальному каталозі представлені різноманітними моделями як повсякденними, так і святковими. Цього сезону варто звернути увагу на сорочки в клітку, а також на вироби з деніму. Не втрачає своєї актуальності універсальна річ білого кольору, серед інших популярних відтінків – синій, червоний, чорний, бузковий, світло-рожевий, кавовий, персиковий.

Вибравши однотонний варіант у модному кольорі, ви зможете створювати різні стильні образи, поєднуючи її із джемперами з V-подібним вирізом, піджаками, джинсами, класичними брюками. Ви одразу можете придбати відповідний одяг на нашому сайті, а також туфлі-човники або балетки для ділових луків зі стильними сорочками. Скористайтеся зручним пошуком, що знайти необхідне вам взуття чи одяг.

Якщо говорити про моделі з принтами, зазвичай це клітина, смужка, рослинні візерунки.

Застібки, які найчастіше зустрічаються, це кнопки, блискавки, гудзики, пояс або просто відсутність застібок. Усі моги можуть бути прикрашені додатковими елементами: стрази, машинна вишивка, мереживо, фальшиві кишені, штучна шкіра.

Де зробити замовлення?

Купуйте жіночий одяг в Інтернет-магазині « Я в шоку » за привабливими цінами! Ми пропонуємо вигідні акції та великі знижки на брендові речі, які дозволять купувати вам на вигідніших умовах. Доставка замовлених товарів здійснюється на всій території країни.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії