Жіночі капелюхи

Добір за параметрами
Всього 1062
Ціна
Від
до

Колір



































































































Виробник


Країна виробника

Розмірний ряд

Країна виробник


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару


Особливості тканини

Розмірна група

Ціновий сегмент



Фільтри
Показати ще 60 товарів

Купити жіночу шапку важливо не тільки як елемент образу, але й для утеплення в сувору зимову та осінню погоду, коли збереження тепла всього тіла має велике значення для здоров'я організму. Жіночі шапки в інтернет-магазині Yavshoke представлені у великому асортименті — у вас є величезний вибір модних моделей. Всі вироби можна умовно розділити на категорії залежно від стилю, фасону, кольору та матеріалів виготовлення.

При виборі головного убору перше, на що варто звернути увагу, — це ваш зимовий або осінній гардероб, щоб визначитися, яка саме модель поєднуватиметься з одягом. Однак краще придбати універсальний варіант, який легко підійде до різного жіночого вбрання.

Різновиди шапок для жінок

Купити жіночу шапку в Україні можна в різних варіантах, наймоднішими з них вважаються:

  1. Класична шапка: може бути як хутряна, так і в'язана, створена з різних матеріалів і прикрашена цікавими декоративними елементами або без них.
  2. Берет: класичний стиль, який повертається до моди. Він був дуже популярним 20 років тому, і знову стає актуальним. Особливо красиво виглядатиме білий варіант зі стриженого хутра в поєднанні з короткою шубкою.
  3. Шапка-боярка: у комбінації з дублянкою така модель виглядає ідеально. Цього року особливо популярні варіанти, виготовлені зі шкіри з хутряним низом та доповнені декоративним хвостом.
  4. Шапка-шкарпетка, також відома як біні: подовжена модель з помпоном або без нього. Якщо ви хочете бути в тренді, зверніть увагу на яскраві та барвисті варіанти.
  5. Спортивні головні убори: відмінно поєднуються з парками, бомберами та куртками.

Також на ринку представлена шапка-капор, яку можна використовувати одночасно як комір.

Вибір шапки за формою обличчя

Існує чотири типи форми обличчя: кругла, трикутна, квадратна й довгаста. Вибір модної жіночої шапки має здійснюватися з урахуванням цього критерію, і для цього варто дослухатися до порад експертів. Прямокутний тип обличчя вважається універсальним, що дозволяє дівчатам використовувати головні убори різних стилів та фасонів. Їм підійдуть як обтислі, так і об'ємні шапки, косинки, варіанти, що утеплюють. Головне — уникати моделей, які приховують вилиці, оскільки це може візуально витягнути обличчя ще більше.

Для круглолицих жінок ідеальні об'ємні шапки, які привертають увагу й роблять обличчя витягнутим. Для власниць трикутної форми обличчя рекомендується вибирати невеликі головні убори, такі як шапки-вушанки, косинки та хустки, щоб прикрити широке чоло. А ось дівчатам із квадратною формою підійдуть хутряні та спортивні моделі.

Де придбати якісну шапку на будь-який смак

Замовити жіночі шапки можна в магазині Yavshoke, який спеціалізується на одязі для всієї родини, побутових приладах, аксесуарах тощо. Ми займаємось продажем якісних виробів із різним дизайном та стилем на будь-який смак, ціни яких доступні для кожного клієнта. Інтернет-магазин «Я в шоці!» — це гарантія якості, надійності та довговічності продукції. Наш асортимент постійно розширюється, тому можливостей замовити вигідно безліч різних необхідних речей для дому стає ще більше для вас.

Придбати товари можна швидко, зробивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб оплати. Доставку ми здійснюємо по всій Україні перевізниками «Нової Пошти» та Укрпошти.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії