Жіночі шорти

Добір за параметрами
Всього 1331
Ціна
Від
до

Матеріал

Колір































































































склад






















































Країна реєстрації бренду

Ціновий сегмент





Фільтри
Показати ще 60 товарів

женские шорты фото Жіночі шорти - це той предмет гардеробу, який нагадує про літ, пляж і безтурботний відпочинок. Як тільки настають перші спекотні дні, дівчата поспішають купити нову модель, яка демонструватиме стрункі, засмаглі ніжки у виграшному світлі, але головне – стануть зручними та трендовими одночасно.

Шорти жіночі: види та особливості

З кожним роком популярність шортів зростає все більше. Хіт цього року - велосипедки, які можна поєднувати з кропами топами або оверсайз-футболками для casual образів, а також з блузами, сорочками та туфлями-човниками - для вечірніх прогулянок і навіть романтичних побачень.

Ось ще кілька видів, які підкорили серця модниць цього сезону:

  • бермуди, які у поєднанні з футболкою та жакетом ідеально впишуться у сучасний офісний дрес-код
  • джинсові з високою посадкою - чудовий варіант для недільного пікніка або прогулянки біля моря
  • класичні лляні рішення – модель, яка врятує вас від спеки

Різновиди шорт для жінок

Модні шорти для дівчат можна розділити на такі основні типи:

  • шорти короткі жіночі з високою посадкою – такий фасон здатний підкреслити фігуру та візуально подовжити ноги, у ньому поєднуються елементи спортивного та ділового стилів. Виготовляють такі моделі з різних матеріалів – шкіри (і еко-шкіри), вовни або бавовни (у тому числі джинсові), популярні зараз моделі яскравих кольорів.
  • міні-шорти - ультракороткі моделі, ідеально підходять жінкам зі стрункими ногами чудовий варіант на літо для активних дівчат, виготовляється з різних матеріалів, але найбільш популярні джинсові моделі, може доповнювати декор у вигляді вишивки та принтів
  • довгі - підходять до будь-якого типу фігури та на будь-який вік, адже вони допомагають приховати недоліки фігури
  • широкі - зазвичай шиються з легких тканин, таких як шовк, атлас і шифон, з ними можна створити неперевершені жіночні та елегантні образи

Які жіночі шорти вибрати?

шорты для женщин фото Насамперед варто звернути увагу на матеріал. Найпопулярнішими залишаються джинсові шорти різної довжини та фасонів. Вони підійдуть як на літо, так і на весняно-осінній сезон, добре виглядають з будь-яким верхом – майками, футболками, топами та сорочками.

Для спекотної погоди чудово підійдуть лляні шорти, їх можна одягати як на прогулянки, так і в офіс, поєднуючи з верхом у стриманих кольорах (блузками, топами). Щоб створити ніжний літній образ варто звернути увагу на шовкові шорти.

Трикотажні шорти в більшості випадків представлені спортивними та пляжними моделями. Вони можуть шитися як з натуральних, так і з синтетичних тканин з додаванням еластану.

На осінньо-весняний період ідеальними стануть шкіряні шорти, які чудово поєднуються з топами та блузами, а також однотонними жакетами.

Популярними залишаються і моделі з різноманітним декором - мереживом, стразами, паєтками, блискітками, заклепками, вишивкою, потертостями та принтами.

Де придбати жіночі шорти

У виборі ідеальної моделі шорт, які підійдуть саме вашій фігурі, вам допоможе інтернет-магазин «Я шокований». Тут ви завжди зможете знайти головні тренди сезону у різних кольорах. Тонким високим дівчатам пропонуємо зупинити свій вибір на еластичних велосипедах, які можна поєднувати з однотонними майками та футболками. Для завершення спортивного casual образу підберіть текстильний пояс та кепку. Дівчатам з типом фігура «груша» варто придивитися до виробів із високою посадкою, які підкреслять лінію талії та приховують недоліки у зоні стегон. Власниця будь-якого типу фігури зможе підібрати собі шорти, які стануть улюбленим предметом одягу у літньому гардеробі. Заходьте в інтернет-магазин « Я в шоці », вибирайте потрібний вам розмір, встановлюйте допустимі межі цін та насолоджуйтесь швидким та вигідним шопінгом. Швидше за покупками!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії