Жіночі светри

Добір за параметрами
Всього 730
Ціна
Від
до

Колір
































































Оздоблення та прикраси


Виробник

склад































Бренд

Фасон рукава

Тип коміра

Розмір жіночого одягу




Обхват грудей

Обхват стегон

Країна реєстрації бренду

Обхват талії

Особливості тканини

Ціновий сегмент



Фільтри
Показати ще 60 товарів

свитер теплый фото Затишний жіночий светр - улюблена річ кожної представниці прекрасної статі в зимові холоди. Сучасні моделі виглядають дуже стильно та зможуть зігріти вас у прохолодну погоду. Пропонуємо купити жіночі светри за вигідними цінами в Інтернет-магазині «Я в шоці» з доставкою по Україні. В асортименті є як повсякденні, так і святкові моделі на всі випадки життя.

Светр дуже зручний, незамінний жіночий одяг, відмінно комбінується із брюками, спідницями, джинсами. Жіночий светр - це трикотажний виріб з рукавами, без застібок. Светр буває довжиною до талії, а може прикривати стегна. Виріб часто має комір-стійку або під горло, довгі рукави, а також в'язку щільну внизу, на манжетах і на комірі. Залежно від довжини светра його можна одягнути з лосинами або джинсами. Щоб зорієнтуватися в різноманітті жіночих светрів і зробити правильний вибір, ми розповімо про їхні відмінності.

Поговоримо про матеріали. Вироби, представлені в нашому каталозі, виконані з таких матеріалів як: ангора, хутро, акрил, кашемір, плащівка, вельвет, велюр тощо. Завдяки такій різноманітності без проблем підбере светр як для холодної зими, так прохолодної весни чи осені.

Види жіночих кофт:

  • вовняні - з відсотковим вмістом близько 70%, досить м'які, дозволяють шкірі дихати, мають відмінні зігрівальні властивості, добре виводять вологу, не створюючи «парникового» ефекту, довговічні завдяки своїй зносостійкості;
  • кашемірові - дуже м'які, приємні до шкіри, для їхнього пошиття використовується вичесаний підшерстя гірських кіз;
  • мохерові - повітряні та м'які, шиються з особливого різновиду пряжі з вовни ангорських кіз;
  • акрилові - так звана штучна шерсть, дуже приємні на дотик, м'які та зігрівають, добре зберігають форму і не розтягуються;
  • з бавовни або віскози – легкі моделі на весну та для прохолодних літніх вечорів.

Який светр вибрати?

женский свитер фото

Натуральні волокна надають речам шовковистість на дотик, м'якість, забезпечують збереження тепла, повітропроникність, мають антибактеріальні властивості і не викликають алергію. Якщо ж обрана Вами річ містить штучні волокна, які створюються на основі натуральних матеріалів, або містять синтетичні волокна - вона вам служитиме дуже довго. Такі речі відрізняються легкістю у догляді, добре тримають форму, стійкі до вигоряння. Практичність – їхня перевага.

Також варто звернути увагу на сезонність. Є зимові, осінні, весняні та літні варіанти жіночих светрів на прохолодні вечори. Також важливий стиль образу - повсякденний, спортивний, офісний, ошатний чи романтичний.

Варто звернути увагу і на колір - у каталозі представлені моделі як класичних світлих і темних відтінків, так і яскраві червоні, оранжеві, зелені светри, варіанти з різними візерунками та фактурною в'язкою, які обов'язково сподобаються оригінальним дівчатам.

Зараз популярні короткі жіночі светри, моделі оверсайз, з широким верхом, об'ємною горловиною, незвичайною в'язкою та вишивкою.

Теплий жіночий светр не обов'язково закритий одяг. У нашому каталозі знайдете широкий асортимент вибору моделей із глибоким декольте. Один з незвичайних варіантів кофта з коміром стійкою, але при цьому невеликим овальним вирізом. Виглядає така модель дуже оригінально, привабливо.

Де придбати кофти для дівчат

Замовляйте в'язані жіночі светри в Інтернет-магазині « Я в шоці », і ви не розчаруєтеся у виборі. В нас представлені моделі одягу від відомих брендів за вигідними цінами. Широкий асортимент регулярно оновлюється, що дозволяє кожному придбати річ собі до душі. Також ми пропонуємо широкий розмірний ряд та постійні акції.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії