Жіночі толстовки

Добір за параметрами
Всього 92
Бренди

Довжина рукава

Особливості моделі

Розмір одягу


Країна реєстрації бренду


Країна-виробник товару


Група кольору


Особливості тканини

Розмірна група

Ціновий сегмент


Особливості крою



Фільтри
Показати ще 32 товарів

толстовк женская фото Все популярнішим і популярнішим стає вільний зручний одяг, який можна носити як удома, так гуляти по городу. Одним з найпопулярніших предметів гардеробу стають толстовки - зручні, теплі та універсальні. Толстовка жіноча - це модель одягу, часто прямого або вільного силуету з довгим рукавом на манжеті, капюшоном і застібкою-блискавкою спереду виробу. Вона може бути як утеплена - з начосом, так і легка, повністю бавовняна, для холодних літніх вечорів.

Ще у 2019-му стилісти заявляли, що жіночі толстовки з капюшоном залишаться в минулому разом із джегінсами, снікерсами та хутровими жилетами. Але на дворі 2021-й, а толстовки, як і раніше, широко затребувані і в зимовому, і в літньому сезоні у красунь всього світу.

Хто хоче, може й надалі розгадувати цю загадку. Виявилося, що спортивний стиль та об'ємні речі не заважають дівчатам виглядати сексуально, елегантно та модно.

Толстовки жіночі: топові фасони

Ви здивуєтеся, але новій хвилі популярності худі чимало сприяв всесвітній карантин. Це комфортний і затишний одяг, тобто саме такий, який приємно вдягати, залишаючись удома. Дизайнери започаткували карантинний тренд «biz-leisure». Це поєднання суто домашнього чи спортивного одягу з діловими речами. У рамках стилю «для бізнесу та відпочинку» виходить образ, що непогано підходить як для ділового обіду, так і для походів до супермаркету.

Класична толстовка

Кенгурушка зі здвоєними кишенями, каптуром і м'якими манжетами зігріє холодного дня і покаже, що вам не загрожує модний вирок.

Як вибрати жіночі толстовки та «потрапити в десятку»? Дотримуйтесь трьох правил:

  • якісна тканина. Краще вибирати бавовняні моделі із незначним додаванням штучних волокон. Вони довго гасають і не втрачають товарного вигляду після прання. Вивчіть склад тканини на ярлику товару. Якщо частка синтетики становить понад 20%, така річ буде кошлатиться. Найпоширенішими матеріалами цього сезону будуть, велюр трикотаж, фліс і плюш
  • модні забарвлення. Найбільш затребуваними квітами для толстовок стали яскраво-жовтий, лавандовий, чорний, бірюзовий, рожевий і сірий перлів. Не втратили популярності бордовий, оливковий, курно-рожевий та білий кольори. Також популярні світшоти з принтами
  • цікаве поєднання. Комбінувати класичну кенгурушка зі спортивними штанами та джеггінсами вже не цікаво.

Толстовки жіночі: види та особливості

Толстовка ідеально підходить дівчатам, які вважають за краще носити одяг у спортивному стилі. Вона чудово впишеться в образ із джинсами та спортивними штанами. Але найбільш популярний стиль на сьогоднішній день – спорт-шик. Його шанувальниці поєднують невагомі предмети одягу зі спортивними. Так, повітряну сукню або спідницю з блузкою ви з легкістю можете доповнити яскравою толстовкою та білими кросівками, які освіжать образ та зроблять його трендовим.

толстовка фото Види толстовок:

  • яскраві, принтовані жіночі худі - підійдуть для дівчат, які люблять перебувати в центрі уваги
  • однотонні толстовки в пастельних тонах
  • утеплені толстовки - ідеальний варіант для осені чи зими

У нашому каталозі представлені моделі на планці, гумці, зі стягуючим шнурком. Вони підходять для будь-якої фігури, будь-якого зростання.

Як вибрати?

При виборі ідеальної кофти слід враховувати лише власний смак. В інтернет-магазині « Я в шоці » ви знайдете безліч моделей, які припадуть вам до душі. Принтовані та однотонні, прилеглі та оверсайз. Звертайте увагу до складу виробів. Вибирайте ті моделі, у яких натуральні тканини, такі як бавовна. Це чудовий одяг для спортивних занять, активних прогулянок, походів та просто зустрічей із друзями. Швидше за покупками!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії