Парасолі

Добір за параметрами
Всього 429
Ціна
Від
до

Довжина

Варіант встановлення

Матеріал корпуса

Матеріал ручки

Розміри товару, см


Упаковка, см

Особливість

Тип парасольки за призначенням

Кількість спиць, шт

Вага, р.

Діаметр бані, см

Діаметр, см

Розмір упаковки

Чохол для зберігання та транспортування

Вікова група

Розміри:

Персонажі

Наявність чохла



Система "антивітер"



Кількість складань




Діаметр купола

Кількість спиць



Довжина парасольки в розкладеному вигляді

Наявність

Ширина, мм

Гарантія, міс

Кількість куполів у конструкції

Тип стійки парасольки

Висота парасольки в розкладеному вигляді

Форма бані

Довжина, мм

Країна виробник

Країна-виробник товару

Гарантійний термін, міс.

Кількість предметів, шт

Вага в упаковці, кг




Угол наклона купола зонта

Категорія товару

Уктвед

Система антивітер

Гарантійний термін (міс)

Зовнішній діаметр бані парасольки, см





Внутрішній діаметр бані парасольки, см




Висота ручки у розкритому вигляді, см

Довжина у складеному вигляді, см

Висота у розкритому вигляді, см

Розміри у складеному вигляді, см

Вид парасольки

Стойка зонта

Виробник:

Система 'антиветер'




Фільтри
Показати ще 60 товарів

Купити сьогодні аксесуари та предмети стилю не проблема, а ось купити парасольку, яка не зламається після першого ж сильного дощу з вітром – це завдання складніше. Найбільш славиться своєю надійністю моделі, представлені у нашому каталозі. Але якісну парасольку купити можна далеко не скрізь. Інтернет-магазин «Я в шоці» пропонує найкращі парасольки сучасних, перевірених часом брендів. Також ми реалізуємо парасольки оптом від виробника, а у разі потреби привозимо парасольки на замовлення.

мужской зонт фото Стильна парасолька

Ви можете купити парасольку онлайн і вже наступного дня отримати її в кур'єрській, поштовій службі доставки. Продаж парасольок від надійних виробників відкриває нові можливості для тих, хто хоче виглядати стильно незалежно від погодних умов. Адже все більше людей усвідомлює, що головне – це якість, а не низька ціна. Китайські недорогі парасольки швидко ламаються і підводять у невідповідний момент. Промокнувши таким чином хоч один раз, людина вирішує: «Куплю парасольку надійного виробника».

Своїм клієнтам, які купують парасольки у нашому Інтернет-магазині, ми надаємо особливі умови співпраці. Купувати парасольки з нами дешево та вигідно. Сьогодні купівля парасольок від відомих брендів – це вигідне, приємне рішення.

Ніша елітних парасольок, на відміну від бюджетних, - практично порожня. Щоб у цьому переконатися, спробуйте купити парасольку в Україні досить відомих марок. Це буде не так просто.

Щоб придбати парасольку маленьку автоматичну, зверніться до наших консультантів або напишіть нам листа. Контакти знайдете на сайті у відповідному розділі.

Як зробити вибір?

Для багатьох людей вибір парасольки і раніше був складною справою. На що варто звернути увагу?

Надійність. Чим більше збірок має парасольку, тим більша ймовірність поломки. З цієї позиції довговічним варіантом є парасолька-тростина. Його спиці виготовляються зі скловолокна та витримують сильні пориви вітру.

Колір. Класичним кольором вважається чорний, але жінки можуть собі дозволити моделі будь-якого іншого відтінку. У нашому каталозі можете знайти як однотонні, так з малюнками, наприклад квіти, клітка, горошок або веселка. Досить популярні моделі вершини що одного кольору, а низ іншого.

Спосіб відкриття. Відповідно до цього параметра всі парасольки поділяються на механічні, автоматичні та напівавтоматичні.

ручка. За формою вона може бути пряма, з гаком. Другий варіант частіше вибирають чоловіки у поєднанні з тростиною, оскільки його можна елегантно повісити на руку. Щодо матеріалу – зазвичай використовується дерево, пластик. Останні може бути з прогумованим покриттям.

Купити парасольку в інтернет-магазині «Я в шоці» можна різних типів: традиційні, міні (або складні), парасолька-тростина. зонт женский фото

  • Традиційні. Мають середній розмір та легко розкладаються.
  • Міні (або складні). Якщо ви активно пересуваєтеся містом, то вам варто замовити складну парасольку (міні). Він легко поміщається у жіночу сумочку чи діловий портфель. Приблизна вага – 300-400 г, а висота до 30 см
  • Парасолька тростинка. Ці стильні парасольки ніколи не виходять із моди, виглядають презентабельно та надають певного шарму. Купити парасольку такого типу - значить придбати надійний аксесуар, який радуватиме бездоганною роботою довгі роки.

Також ми маємо дитячі моделі. Вони виконані у яскравих кольорах, а також прикрашені зображеннями найпопулярніших мультперсонажів. До того ж на таких парасольках є об'ємні елементи залежно від сюжету: наприклад корона, вушка.

Для тих хто носить рюкзаки підійдуть найпопулярніші в останні роки парасольки дощовики для рюкзаків.

На нашому сайті ви знайдете інформацію про те, скільки коштує якісна парасолька від виробника, які є кольору в наявності, які її розміри та тип механізму.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії