Добір за параметрами
Всього 4665
Ціна
Від
до

Тип управління

Гарантійний термін


Матеріал

















































Колір





































































































































Кришка

Одиниці виміру

Індикація

Підходить для миття в посудомийній машині

Кількість предметів


Наявність кришки

Тип ємності

Кількість у наборі

Поверхня

Ситечко

Тип сервізу

Ложечка

Сумісність

Упаковка, см

Об'єм, мл

Розміри товару

Розмір
























































































































































































































Тип підошви

Гарантія

Тип механізму

Похибка у вимірі температури

Вимірювання вологості

До-кнопок

Вимірювання температури у приміщенні

Вимірювання температури зовні

Кількість деталей

Кількість фотографій

Використання мікрохвильовки


Підсвічування


Кількість в упаковці


Об'єм чашки чайної

Чашка чайная

Блюдце

Масштаб

Радіо

Малюнок на корпусі


Ароматизована

Колір (відтінок) меблів

Формат часу

Матеріал виготовлення підставки


Основа чорнила

Витримують температуру


Технічний стан

Тип будильника

Наявність

Страна

Матеріал циферблату

Ширина, мм



Функція календаря

Чайник

Об'єм чайника

Механізм подачі стрижня

Заміна стрижня

Використання в посудомийній машині

Термометр

Країна реєстрації бренду



Країна-виробник товару

Регулювання кута нахилу

Особливості циферблату

Вигляд індикації

Вага в упаковці, кг


Дитячий вік

Тип фігур

Розміри фото

Вага виробу

Країна виробник

Глибина свічки

Група товарів

Вага, г

Гарантійний термін (міс)

Діаметр сфери, см




Вага товару

Об'єм упаковки, м3


Напрямок подарунку

Габаритный размер



Фільтри
Показати ще 60 товарів

необычные термосы фото Дарувати подарунки, що викликають живу та бурхливу реакцію, завжди приємно. Але особливо приємно презентувати оригінальні сувеніри коханій людині, родичу, колезі, другові. Чи давно ви чули замість сухого «дякую» радісний вигук – «Я вражена! Ось це діло! або «Не чекав!

Це те що треба!. І все тому, що ми не завжди розуміємо, у чому оригінальність дару?

Оригінальні подарунки завжди функціональні, але незвичайність їх полягає у виконанні тих функцій, які від цього предмета ніхто не очікує. Кого сьогодні здивуєш авторучкою? Навіть найкрасивішої та небанальної форми? І нікого. Але якщо авторучка буде одночасно і запальничкою – це екстравагантний сувенір!

Цікаві дари – це завжди несподіванка, відкриття чогось незвичайного та нового для себе. Тому до вибору цікавого та нетипового подарунка потрібно підходити з часткою гумору та фантазії, враховуючи практичні інтереси того, кому призначено гостинець.

Як вибирати оригінальний сувенір?

Вибирати незвичайні речі, кубки, пляшки, штофи незвичайного виконання, що постійно заряджають людину оптимізмом і одночасно виконувати корисні функції, досить складне завдання. Орієнтуватися потрібно на інтереси та захоплення того, кому ви його купуєте. Прикольні подарунки мають стати відображенням характеру людини, її позитивних якостей, її бажань та мрій. Для любителів тварин – це буде м'яка іграшка – грілка. Водія, що любить поспати – будильник у вигляді керма. Журналісту, який часто курить – авторучка з функцією запальнички. Студент, чохол на мобільник у вигляді заліковки.

Варіантів у даному випадку нескінченно багато, який характер та таємні бажання людини, для якої ви вибираєте прикольний подарунок. Дівчині, яка мріє знайти своє кохання, можна подарувати фігурку хлопця. Такий подарунок не тільки порадує іменинницю, стане її талісманом, який приносить удачу в коханні.

Оригінальний чи прикольний подарунок має допомогти людині з гумористичного боку поглянути на свою мрію. Якщо йти по життю весело, з гумором, то все виходитиме, а мрії збуваються.

Незвичайні гуртки з індивідуальним написом, кубки, які допоможуть підтримати юного спортсмена, дитячі скарбнички, фляги, термоси для напоїв – величезний вибір.

Головне, щоб презент подобався майбутньому власнику.

Де придбати неповторний сюрприз? У цьому розділі нашого інтернет магазину ви можете вибрати та купити оригінальний подарунок з доставкою по Україні.

Оригінальні подарунки до свят.

Можна скільки завгодно піднести презентів протягом життя дорогим вам людям, але запам'ятаються тільки найоригінальніші та найнезвичайніші. І якщо ви все ще по-старому даруйте «шкарпетково-дезодорантові» вироби, то час уже зробити крок у ногу з часом або прислухатися до порад інтернет магазину «Я в шоці». Наша мета – здивувати вас, і ми успішно справляємось із цим завданням вже не перший рік.

необычные медали фото

Що таке незвичайні подарунки?

Для кабінету чудово підійдуть глобуси, медалі, нагороди, які можна повісити на чільному місці. Вони підкреслять статут власника кімнати.

Можна довго описувати сотні найменувань, але на це піде багато часу та сил. Просто пишіть сторінки нашого магазину та замовляйте цікаві, оригінальні подарунки до свят. Пивні келихи, стильні бізнес-аксесуари, розкішні антикварні вироби, картини, сувеніри та багато предметів декору.

Як ви вже переконалися, з асортиментом у нас все гаразд. Вам же залишилося тільки вирішити, який саме подарунок вибрати, щоб сюрприз відповідав захопленню, професійним здібностям або характеру людини, для якої готуєте сюрприз.

Каталог нашого Інтернет-магазину неодмінно порадує вас високою якістю представленої продукції, доступними цінами та хорошим сервісом.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії