Добір за параметрами
Всього 2263
Ціна
Від
до

Колір










































































Особливості

Виробник

Розмір







































































































































склад








































Гарантія

Кількість кишень



Розмір жіночого одягу (RU)

Вид виробу

Вага в упаковці

Посадка

Тип кишень

Номенклатура

Ціновий сегмент


Особливості крою


Довжина

Країна-виробник товару

Декорування



Фільтри
Показати ще 60 товарів

женские куртки ото Жіночі куртки – універсальний предмет одягу, адаптований до будь-якого стилю. Ця річ зручна в носінні та практична. Правильно обрана куртка зігріє у холодну погоду, захистить від вітру та допоможе створити безліч стильних образів. В асортименті Інтернет-магазину "Я в шоці" - різноманітність моделей жіночого одягу вітчизняного виробництва.

Види жіночих курток.

Модельєри виробляють різні типи верхнього одягу. Вони відрізняються кроєм, матеріалом, довжиною та кольором. У каталозі ви знайдете такі види:

  • стьобані куртки;
  • бомбери;
  • пуховики;
  • пальто-мілітарі;
  • косухи.

Куртки бувають демісезонними та зимовими. Для теплої весни та осені підійдуть легкі моделі. Вони убезпечать від вітру та прохолодної погоди. Косухи з еко-шкіри чудово виглядають у неформальному молодіжному образі. Укорочені бомбери з підкладкою та стьобані речі зігріють у холодну погоду. Деякі моделі мають каптур для додаткового захисту від вітру.

Широкий вибір моделей – простір модних експериментів. У каталозі можна знайти варіант відповідного типу для носіння в холодну чи морозну погоду. Додаткові функціональні деталі (кишені-кенгуру, утяжка по низу, гумки на манжетах, високий комір, пояс) роблять куртки зручними та практичними. В Інтернет-магазині ви знайдете класичні та спортивні моделі, які можна поєднувати з одягом відповідного стилю.

Рекомендується купувати жіночу куртку весна на розмір більше одягу, який ви зазвичай носите. Вона сидітиме вільно і не обмежуватиме руху. Під неї можна вдягнути теплі речі. На сайті наведено розмірну сітку. Підберіть річ, яка буде відповідати таким міркам, як обхват грудей, талії, стегон.

Їх яких матеріалів шиють жіночі куртки.

Оскільки йдеться про верхній одяг, для його виготовлення використовують міцні, практичні, довговічні матеріали:

  • поліестер. Синтетична тканина легка та зносостійка. Добре зберігає форму, практично не помається. Невибагливий у догляді;
  • штучна шкіра, замша;
  • віскоза. Тканина отримана із натуральної сировини (целюлози) штучним чином. Вона повітропроникна, приємна на дотик, м'яка. Матеріал не електризується.

Матеріали можуть бути гладкими, щільними або фактурними та м'якими. Поперечні шви та стібки утримують утеплювач, допомагають виробу зберігати форму. Завдяки їм річ виглядає об'ємною та краще зберігає тепло.

Як вибрати куртку за кольором?

У магазині жіночі куртки осінь пропонуються у наступних варіантах відтінків:

  • бежевий. Нейтральний колір поєднується з різними речами;
  • зелений. Чи не маркою. Підходить зеленооким та блакитнооким дівчатам;
  • коричневий. Гарно виглядає на жінок з каштановим волоссям;
  • сірий. Базовий колір. Представлений світлими та темними відтінками;
  • чорний. Класичний варіант, доречний у будь-якому гардеробі;
  • хакі. Підходить аматоркам стилю мілітарі;
  • рожевий. Дозволить освіжити будь-який стиль, створювати модні образи; куртка фото
  • темно синій. Глибокий відтінок наголошує на красі блакитних очей.

Куртка вітровка відрізняється кольоровою різноманітністю. У представлених колекціях ви знайдете речі спокійних, насичених та яскравих відтінків. Не варто боятися експериментувати. Головне – щоб одяг підходив за кольоротипом та подобався.

Де купити жіночу куртку в Україні?

Придбання якісної речі – відповідальна справа. Ви носитимете курточку протягом сезону, можливо, щодня. Тому вона має бути практичною, зручною та красивою. Вибирати та замовляти одяг у «Я в шоці» вигідно.

Для зручності пошуку на сайті є фільтри. Одяг розбитий на категорії: тип, гендер, колір, матеріал та інші. Ціни в Інтернет-магазині вигідно відрізняються від вартості виробів у звичайних бутіках. Оформити покупку можна на сайті та замовити доставку товару. " Я в шоці " - це величезний вибір якісних речей на будь-який сезон.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії