Добір за параметрами
Всього 1654
Ціна
Від
до

Функція підігріву

склад














































Тип бюстгальтера


Кількість кишень



Вид толстовок


У комплект входить

Довжина від горловини до низу виробу







Вид утеплювача

Тип трусів

Тип товару
























































Тип злитого купальника

Тип роздільного купальника

Шлейф

Наявність корсету

Фасон піджаків та жакетів

Міжнародний розмір

Вид плащів

Тип матеріалу

Розмір одягу

Країна-виробник товару



Фільтри
Показати ще 60 товарів

вещи больших размеров фото В Інтернет-магазині «Я в шоці» кожна красуня знайде елегантний жіночий одяг великих розмірів.

Сучасні майстри розробили унікальні лекала, що дозволяють створювати фасони для корпулентних дам, таким чином, щоб фігура виглядала стрункішою.

Купуючи пальто або куртку від виробника, ви можете бути впевнені як товар.

Що ми пропонуємо?

В асортименті нашого інтернет-магазину представлені:

  • блузки;
  • штани;
  • костюми;
  • купальники;
  • куртки;
  • сукні;
  • светри;
  • кардигани;
  • туніки;
  • спідниці;
  • пальто.

Підібрати модну річ із асортименту жіночий одяг батал можна для теплої літньої погоди, мінливої осені чи суворої зими. Ціна на товари доступна, тож бути на піку модних тенденцій можна собі дозволити.

Вибираємо одяг за типом фігури.

Є безліч моделей, які будуть вчасно жінкам із різним типом фігури. Наприклад, куртка з нашого каталогу : приваблива фактура, накладні кишені, застібка блискавка, до того ж модний колір, як з подіуму Паризького тижня моди.

Комфортно почуватиметеся в дощову погоду, одягнувши плащ: зручний об'ємний капюшон, поділ із затяжкою, пояс-куліска. Допомагає створити сучасний динамічний образ.

Легкі та прості у догляді пуховики з натуральним чи синтетичним наповнювачем все ще залишаються хітами сезону осінь-зима. Розробляючи моделі жіночого одягу великих розмірів, ми приділили їм увагу. У колекції представлені куртки короткі та довгі, пальта. Є речі з пояском, які будуть доречні на фігурі типу пісочний годинник, перевернутий трикутник, або прямокутник.

Жінкам з фігурою груша, варто пошукати серед жіночого одягу великих розмірів пальто А-силуету. Такий фасон приховає надто великі стегна, зробить статуру пропорційною.

Жінкам, чия фігура нагадує яблуко, підійдуть фасони типу кокон, напівпальто вільного крою або напівприлеглого силуету.

Епатажним пишним красуням, безперечно, сподобається асортимент нашого магазину. Короткий крій. Зручний каптур. Врізні кишені. Край рукава фіксується шнурівкою.

Отже, вибрати одяг для жінок великих розмірів до нового сезону нескладно.

Жіночий одяг великих розмірів у магазині «Я в шоці».

Тканина.

Для пошиття одягу для жінок ми вибираємо м'які та податливі тканини. Завдяки чому вироби виходять дуже зручними. Пальта, куртки, плащі, сукні, костюми навіть об'ємні фасони не сковують рухи. Що є важливим завданням для пошиття жіночого одягу великих розмірів.

Можна замовити речі з кашеміру, велюру, твіду, шкіри. Якщо є бажання придбати модну річ, вибирайте джинсові тканини, ангору.

Яскраві кольори знову серед актуальних, тому лимонний чи жовтий буде доречний у будь-якому сезоні. Якщо авангард не піддається, виберіть бежевий або сірий. одежда больших размеров фото

Шанувальникам класики однозначно сподобається чорна сукня прямого силуету. Класична модель підходить для різних типів фігури.

Літні речі дуже легкі, невагомі. Не важливо, який розмір носите, який одяг хочете купити: штани, светри чи купальники все не будуть відповідати останнім модним тенденціям. Скажімо, немає громіздким, безформним тунікам.

Вигідна покупка у «Я в шоці».

Не варто шукати, де купити жіночий одяг для дому великих розмірів. В Інтернет-магазині « Я в шоці » на вас чекає величезний вибір якісних товарів. Серед наших переваг:

  • варіативність розмірів;
  • висока якість матеріалів, фурнітури та пошиття;
  • демократична вартість;
  • гарантуємо оперативну доставку. Можна замовити будь-яке поштове відділення, розташоване у вашому місті.

До кожного клієнта належимо з урахуванням його потреб. Наша мета – зробити кожну жінку привабливою, стильною, яскравою.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії