А-Плюс

Добір за параметрами
14 Від 378 з фільтрами
Категорії






























































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління





Гарантійний термін


Тип приладу






Тип міксера



Дисплей



Тип пилозбірника

живлення




Максимальна вага







Точність виміру


Функція автоувімкнення




Тип ваг



Функція автовимкнення



Конструкція тари



Матеріал підошви праски





















Колір корпусу




















Матеріал тари























споживана потужність






























Тип блендера



Тип кавоварки



Матеріал колби

Тип























Матеріал










Колір



















Тип термосу


Об'єм
































Тип посуду








Матеріал леза

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь


Матеріал ручок


Матеріал кришки



Тип форми



Антипригарне покриття






Тип дна



Каструля



Сотейник/Ківш

Кількість предметів у наборі






Кришки



Ручки




Тип ложки


Ширина










Довжина












Варіант встановлення


Одиниці виміру




Індикатор рівня води

Індикатор роботи

Наявність фільтра

Поворот на 360 градусів

Автовідключення за відсутності води

Матеріал корпусу












Тип нагрівального елемента





Підсвічування чайника

Призначення






Функція підігріву

Потужність

Імпульсний режим

Універсальний подрібнювач

Матеріал занурювальної частини


Віночок для збивання

Об'єм чаші



Кількість швидкостей





Диск для шатківниці

Диск для тертки

Кількість насадок





Захисна кришка на чашу

Режим Турбо

Віночки для збивання

Кнопка для від'єднання насадок

Насадки для замісу тіста

Загальний об'єм


Вага



Насадка для приготування ковбас

номінальна потужність


Резервуар для соку

Мірний стакан

Варильна поверхня

Загальна кількість конфорок


Терморегулятор

Відсік для шнура

Місткість подрібнювача

Місткість мірної склянки

Знімна тара

Вид кухонних терезів



Компенсація тари

Межа зважування

Фільтр

Звуковий сигнал

Гриль

Кнопка скасування

Кількість тостів

Кількість відділень

Регулювання ступеня обсмажування

Піддон для крихт

Джерело живлення

Функція розбризкування

Тип харчування





Об'єм резервуару для води

Функція самоочищення

Регулювання подачі пара

Постійна подача пара

Функція іонізації

Потужність фена




Концентратор

Холодне обдування

Дифузор

Петелька для підвішування

Кількість температурних режимів


Кількість режимів роботи




Конструкція

Матеріал платформи


Турмалінове покриття

Керамічне покриття

Кількість ємностей



Тип використовуваної кави

Одночасне приготування двох чашок


Наявність антипригарного покриття

Об'єм резервуару для соку


Тип кавомолки

тип приводу

Об'єм контейнера для зерен

Висота




Глибина



Номінальна напруга

Багатофункціональна чаша-подрібнювач

Тип елементів живлення


Потужність всмоктування

Об'єм пилозбірника


Захист від перегріву


Термоізольований корпус

Покриття нагрівального елемента


Підходить для миття в посудомийній машині


Матеріал ручки





Матеріал рукоятки


Висота стін

Верхній діаметр посуду



Кришка з отвором для виходу пари

Форма




Вилка столова


Кількість осіб

Кількість предметів




Діаметр

















Матеріал корпусу термоса



Кількість чашок

Кількість ручок


Ложка столова


Ніж столовий


Ложка чайна


Половник

Матеріал миски

Матеріал чаші



Кількість у наборі






Конструкція форми


Матеріал робочої частини


Поверхня

Призначення форми






Діаметр миски


Тип ручки

Тип установки



Свисток

Матеріал чайника


Загальний обсяг чайника








Отвір для виходу пари в кришках

Тип підставки

Зовнішнє покриття

Матеріал посуду

Мірна шкала


Овочевий ніж

Ніж кухарський

Стать

Пакування


Покриття корпусу

Використання мікрохвильовки

Покриття

Знімна ручка

Блокування увімкнення при знятій кришці

Товщина стінок посуду

Тип склянки

Насадка-Кеббе

Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)

Тип духовки

Матеріал підставки


Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування


Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння


Тип сушіння

Кількість випечених виробів


Індикатор нагрівання


Індикатор готовності

Зберігання у холодильнику

Максимальна температура нагрівання

Кількість вміщуваних чашок



Площа приміщення, що рекомендується



Регулювання швидкості

Пульт дистанційного керування

Ширина пластин

Режими роботи

Тип упаковки

Потужність обігріву




Підходить для посуду з антипригарним покриттям

Тип збирання

Матеріал глека блендера

Об'єм глека



Поворот шнура на 360 градусів

Насадка для випрямлення волосся

Внутрішнє освітлення

Зберігання у морозильній камері

Помповий механізм

Вид плити




Покриття варильної поверхні

Об'єм ємності

Область застосування масажера


Кнопка увімкн./вимк.

Кількість рівнів потужності

Максимальна потужність мікрохвиль

Сфера використання

Тип джерела енергії

Положення регулятора потужності всмоктування

Розташування шампурів

Місткість шампурів

Автоматичне обертання шампурів

Тип шашличниці

Індикатор заряду елементів живлення

Об'єм котла (бака для води)

Функція розморожування

Тип терморегулятора

Складная ручка


Малюнок на корпусі


Плавне регулювання швидкості


Регулювання висоти

Функція повороту

Функція нахилу

Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Матеріал предметів

Час збереження холоду

Тип опор

Напруга мережі

Тип вихідного фільтра

Змінні форми


Ненагрівані ручки


Пластини для гофрування

Діаметр лопатей

Міні-Млинка

Функціональність масажера

Тип вентилятора

Підставка

Наявність піддону


Матеріал піддону

Подача гарячої води

Об'єм пароварки, л

Плоскі щипці

Функція швидкого нагрівання

Насадка для спіральної завивки

Матеріал корпусу шашличниці

Ножиці кухонні

Ніж для хліба

Використання в духовці


Зберігання у вертикальному положенні

Змінні форми для гриля

Змінні форми для приготування вафель

Термоізольований наконечник

Обертання чаші

Ніж для нарізки

Кількість щіток у комплекті

Дверцята

Режим розморожування

Кількість електричних конфорок


Лопатка кухонная

Стан


Стільниця

Матеріал платформи ваг


Кількість відділень для їжі


Серветниця

Підставка для набору

Перечниця

Сільничка

Вилочка

Штопор

Консервний ніж

Ложка сервірувальна для салату

Багатошарове дно

Потовщене дно

Вінчик

Соковитискач для цитрусових

Ємність для оцту

Ємність для олії

Функція зволоження

Бортик по периметру робочої поверхні

Прес для часнику

Горіхокол

Вбудована заточка для ножів

Жолобок по периметру робочої поверхні

Матеріал решітки

Колір ручки

Тип кантера

Тип комплектуючого

Можливість вбудовування

Шампури

Матеріал виготовлення корпусу

Сфера використання

Вид стерилізації

Форма стільниці

Каркас, ніжки

Вигляд стерилізованого інструменту

Ean




























Кількість додаткових полиць



Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії