Виделка для м'яса Lessner Antonia 10084 виконана з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, завдяки якій має стійку форму. Вона зручна, не створює стороннього присмаку, підходить для використання в посудомийній машині.
Смачне м'ясо – це результат складного процесу приготування, про який не з чуток знає кожна домовита господиня. Класична вилка не підходить для м'яса, ні в процесі готування, ні для поїдання вишуканої страви. Це пов'язано з тим, що з-за невеликих розмірів існує великий ризик обпалити ручки. Крім цього, використання спеціальних аксесуарів просто зручно!
В такі моменти необхідна спеціальна вилка для м'яса! Особливість конструкції такої вилки полягає в тому, що вона має два гострих довгих зубці і довгу рукоять.
Властивості | Характеристики |
Кількість у наборі | 1 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип вилки | Для м'яса |
Підходить для миття в посудомийній машині | Да |
Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
Поверхня | Матова |