Костюми для дівчаток

Добір за параметрами
Всього 1691
Ціна
Від
до

Оздоблення та прикраси

Артикул

склад


























Довжина рукава

Країна виробництва


Кишені

Спідниця

Штаны

Stock_Quantity

Номенклатура











































































































































Сукня, сарафан

Футболка

Капелюшок

Кофточки, болеро

Шорти, бриджі

Назва моделі

Сорочка



Фільтри
Показати ще 60 товарів

детский костюм фото Які б життєві плани не спіткали вашу родину, костюми для дівчаток завжди доречні. Ці зручні та універсальні комплекти пропонують майже всі відомі та маловідомі торгові марки – зібрані вони на цій сторінці сайту yavshoke.ua . Шкільні чи повсякденні, спортивні чи святкові, теплі чи літні – купити в Україні можна будь-який, незалежно від віку та розміру.

Костюми для дівчаток: ваші плани?

Влітку чи взимку, восени чи навесні - насамперед батьків непокоїть зручність, комфорт та тепло. Краще для цього підходять костюми - спеціально скомбіновані речі, що виглядають гармонійно, виконані з однієї або суміжних тканин, що підкреслюють смак та елегантність дівчинки.

Залежно від мети та призначення можна купити такі дитячі костюми:

  • святкові добре підходять до урочистих заходів вдома, у школі, садочку, ресторані чи дні народження. Вони поєднують спідниці, блузки, сукні, болеро, сарафани та кардигани, туніки та легінси. Залежно від типу тканини такі набори розраховані на різні пори року: вовняні або флісові, з льону або бавовни, шовку або трикотажу, прикрашені вишивкою, бісером, аплікаціями;
  • шкільні допомагають виглядати акуратно, привабливо та по-діловому. Вони пошиті з натуральних матеріалів з додаванням невеликої кількості синтетичного волокна для підвищення практичності та легкого догляду. Складаються з різних елементів від спідниці та блузки в багатокомпонентних наборах штани, болеро, сукні, кардигани, жакети тощо. Колірна гама зазвичай стримана, як і потребує ділова сфера спілкування.
  • спортивні ідеально підходять для занять фізичною культурою, у секціях чи активних ігор. Залежно від сезонності бувають теплі та тонкі
  • щоденні підходять для прогулянок, саду, походу в гості. Вони прості у догляді, практичні, зручні, не стримують руху за рахунок натурального складу, комфортних фасонів та простого крою.
  • теплі комплекти для дівчаток призначені для холодної пори року - вони виготовлені з вовни, пряжі або акрилу, складаються з кардиганів, светрів, регланів та штанів, легінсів або суконь. Зазвичай декоративне оздоблення і виглядає привабливо незалежно від призначення.

Ціна залежить від складу, фасону, призначення – тому сім'я з будь-яким бюджетом може купити у нашому магазині красиві моделі для урочистих випадків або на кожен день.

Як зробити вибір: секрети вдалого шопінгу

Модні дитячі костюми відіграють важливу роль у формуванні смаку майбутньої жінки. Однак не тільки вигляд, а й якість мають велике значення для комфортного носіння. Щоб не розчаруватися у покупці, важливо не лише прочитати відгуки інших батьків, але й звернути увагу на такі деталі:

костюм для девочки фото

  • купувати речі за розміром. Це гарантує хорошу посадку, виключить необхідність закочувати рукави або перешивати гудзики.
  • вибирати натуральні матеріали, щоб уникнути алергії, подразнень чи надмірного потовиділення
  • сезонність. Для теплої пори року пропонуємо костюми зі штанами, довгими рукавами, капюшоном. Літній дитячий костюм складається з майки, шорт.
  • шви та фурнітура повинні бути дуже якісними. Плоскі надійні шви унеможливлюють натирання або погану посадку, а фурнітура допоможе одягатися самостійно і не переживати, що блискавка зламається, а гудзик відпаде

Де купувати?

На цій сторінці нашого Інтернет-магазину « Я в шоці » можна купити дитячі костюми недорого, які підвищать самооцінку і створять гарний настрій.

У нас знайдете товари для дівчаток будь-якого віку, від півроку до 12 років. Тому зможете одягнути як зовсім юну леді, так і підлітка.

Замовити товар необхідно після порівняння із розмірною сіткою виробника. А наші менеджери організують швидку та зручну доставку до всіх населених пунктів України.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії