Whey Protein, що в перекладі з англійської означає - протеїн молочної сироватки. Протеїн молочної сироватки має найвищу біологічну цінність і найкраще засвоюється організмом людини.
Німецька фірма Weider розробила високоякісний протеїновий порошок на основі молочної сироватки, який має приємний смак і відповідає фізіологічним потребам організму спортсмена.
Особливу роль у даному випадку грає спосіб виробництва Premium Whey Protein, оскільки як сировина використовується мікрофільтрований протеїн, який не приймає високих температур та високого тиску. До складу сироваткового протеїну входять найважливіші амінокислоти з розгалуженим бічним ланцюжком (BCAA) і глютамін. Глютамін має унікальні властивості антикатаболіку та відновника м'язів. Глютамін дуже корисний при фізичних навантаженнях для швидкого відновлення та нарощування м'язової маси.
Рекомендації по застосуванню Premium Whey Protein:
Додайте 2 повні столові ложки Premium Whey в 300 мл води або не жирного (1, 5%) молока. Приймайте Premium Whey протягом дня 2-3 рази між основними прийомами їжі, а також після тренування.
Властивості | Характеристики |
Форма випуску | Порошок |
Кількість порцій, шт | 16 |
Виробник | Weider |
Стать | Жіночий чоловічий |
Вікова категорія | Дорослі |
Вид | Сироваткові |
Принцип дії | Швидко засвоюваний |
Смак | Полуниця-Ваніль |
Країна виробника | Німеччина |
Добавки | Глютамін, Амінокислоти |
Зміст порції | 30 грам |
Вміст вуглеводів | 6 % |
Вид за походженням | Тваринний |
Вміст білка | 82 % |
Тип обробки | Комбінований |
Призначення | Для набору м'язової маси, Для загального відновлення, Для підвищення витривалості |
Вага | 500 г |
Вміст вуглеводів у 100 г | Низьковуглеводні |